2XU Compression Calf Guard With Stirrup Unisex Black/Black

Dette produktet er for tiden utsolgt og utilgjengelig.

Effektive leggsokker fra 2XU. Svært god passform perfekt for lange og tøffe treningsøkter!

2XU Compression Calf Guards med hælbånd gir uovertruffen støtte til leggmuskelen og ekstra støtte til akillessenen. Kraften og graderingen stabiliserer muskulaturen samtidig som det gir økt sirkulasjon av blod og væske.

Hælbåndet gir ekstra støtte til akillessenen
Forebygger muskeltretthet, muskelskader og blant annet benhinnebetennelse.

Leveringsinformasjon

Gratis frakt over 1000,- fra vårt lager i Oslo. Frakt på mindre pakker kun 59,-

Pakker sendes med HeltHjem eller PostNord samme eller neste virkedag. Lette pakker leveres rett i postkassen eller på dørmatten (med sporing), og større forsendelser hentes trygt på ditt nærmeste hentested.

Normal leveringstid i Norge er 1-4 dager.

Merke

2XU

2XU-kategoribanner-Tights.no_020

2XU er anerkjent som en av verdens ledende produsenter av kompresjonstøy for trening og fritid. Merket kommer opprinnelig fra Australia og i Norge har 2XU vært det mest solgte merket innen kompresjon de siste årene. 2XU leverer kompromissløse treningstekstiler som bidrar til at du kan yte ditt ytterste uansett hvilken aktivitet du liker å drive med. 2XU’s produkter er spesialisert for alt fra løping, sykling og svømming til generell fitness- og studiotrening.

2XU står for «Two Times You» og er ment å være et symbol på at man presterer bedre med kompresjonsklær. Merket kjennetegnes av lekker design og svært god passform enten du trener utendørs eller i studio.

Vis alt fra 2XU

2XU Calf Guard & Sleeve Sizing

Calf Girth

SizeCMIN
XS33-3613-14
S36-3914-15.5
M39-4215.5-16,5
L42-4516,5-18
XL45-4818-19