2XU

x Leger uten Grenser — FLAGGTIGHTSEN Dame

4400+ solgte
(177)

1399 kr


Nullstill


OPPDATERING: Takk været inntektene fra salget av dette produktet får nå over 300.000 barn vaksine mot meslinger. Det er fortsatt noen igjen på lager — sikre deg en 2XU Limited Edition tights NÅ før det er for sent! Inntektene går til Leger uten Grenser. PS! Herre er dessverre helt utsolgt.

2XU x LEGER UTEN GRENSER

Sammen med 2XU har vi tatt en av deres bestselgere og laget en spesialutgave til inntekt for Leger uten Grenser. Tightsen er av den velkjente 2XU-kvaliteten, laget i deres anerkjente PWX-materiale.

"Built to Outlast the Competition"

2XU Run Compression Tights kommer i ny limited edition-utgave, med kraftig gradert kompresjon og lomme. Anbefalt aktivitet: løping og annen høyintensiv trening. Tightsen passer også bra til studiotrening og fitness.

PRODUKTDETALJER

Produktet er laget for å være et allsidig treningsplagg og fungerer like godt på en løpetur i marka som på styrketrening.

 • Kompresjonstights i full lengde
 • Gradert kompresjon som støtter adductor, gluteus, quads, hamstring og leggmuskler og demper slag, vibrasjoner og resonans
 • PWX 70D front og PWX 105D for en god miks av fleksibilitet og power
 • Antibakteriell
 • Flatlock sømmer som gjør at du unngår gnissing

TOTAL KOMFORT

Snor i livet for god passform, kombinert med høy kvalitet, slitestyrke, og fukttransporterende materiale som varer lenger enn konkurrentene og holder huden kjølig og tørr.

INGEN LUKT

Antibakteriell og antilukt-teknologi gjør at du føler deg vel lenger mellom vasker, slik at du kan redusere miljøavtrykket ditt.

EN GOD FØLELSE

Dette produktet selges til inntekt for Leger uten Grenser.

FORDELER MED KOMPRESJON

 • Redusert muskulær utmattelse og stølhet
 • Redusert muskelskade og lavere risiko for overbelastning
 • Prestasjonsøkende
 • Bedre muskeloppstilling
 • Bedre koordinasjon og agilitet
 • Raskere restitusjon

TEKNISKE EGENSKAPER

 • PWX-materialet har lett vekt og høy styrke
 • Stretch i alle retninger
 • Puster svært godt - tørker fort
 • Mid-rise linning på 8 cm
 • Solfaktor 50+ beskyttelse
 • Antibakteriell

Materiale (Front): PWX 70D. 72% Nylon / 28% Elastane (Invista LYCRA®)

Materiale (Bak): PWX 105D. 65% Nylon / 35% Elastane (Invista LYCRA®)

LIMITED EDITION -"FLAGGTIGHTSEN"

På låret og leggen finner du den klassiske X'en som er på de fleste 2XU-tights. I denne Limited Edition-utgaven finner du det norske flagget i denne X'en? Hvorfor det norske flagget?  Nei, det er ikke fordi du skal påstå at du er på landslaget i et eller annet. Det er faktisk en god grunn til at vi valgte det norske flagget:

I Norge er vi utrolig heldige. De aller fleste vokser opp under svært gode og trygge forhold. Det gjør at vi kan drømme og satse mot målene våre i livet. Hva enn de er — for noen er det kanskje OL-gull, for andre å komme inn på de studiene man drømmer om. Eller bli astronaut. Hva drømmen og målet er,  er ikke så viktig. Det er friheten vi har fordi vi er født på rett sted som er viktig. 

Det norske flagget i logoen på tightsen minner oss på hvor utrolig heldige vi er — og at det er andre som ikke er så heldige. Noen drømmer bare om å klare å vokse opp. Trygghet. Overleve. Dette produktet selges til inntekt for de som ikke er så heldige — ved å støtte Leger uten Grenser.

HVA GÅR INNTEKTENE TIL?

STATUS 3.MARS 2021: Vi har nå klart å vaksinere over 200.000 barn!

Inntektene er øremerket meslingvaksiner for barn. I 2018 døde 140.000 av meslinger i følge tall fra WHO. Mange av de døde er barn. Faktisk så mange at meslinger faktisk er en av de vanligste dødsårsakene for små barn.

Dette er dødsfall som kan unngås om nok får vaksiner. Meslingvaksiner er trygge og effektive og har vært på barnevaksineprogrammet i Norge siden 60-tallet. Derfor sees sykdommen sjeldent i Norge.

Derfor har vi startet dette samarbeidet med Leger uten Grenser - for å gi flere barn vaksine mot meslinger. Til sammen vil inntektene fra salget av disse tightsene gi over 200.000 barn et litt bedre liv — så bestill en i dag!

HVA ER MESLINGER?

Meslinger forårsakes av et svært smittsomt virus (morbilli). Ni av ti som kommer i kontakt med en bærer av viruset blir smittet. Den beste måten å beskytte barn mot meslinger på er gjennom vaksine. En trygg og effektiv vaksine har eksistert siden 1960-tallet, men flere land sliter med lav vaksinasjonsdekning og blir rammet av utbrudd.

Meslingdødsfall har blitt kraftig redusert globalt siden 2000-tallet takket være effektiv, trygg og billig vaksine. Likevel døde det i 2018 rundt 140.000 mennesker av meslinger, ifølge Verdens helseorganisasjon. De aller fleste som dør lever i fattige land med svake helsesystem.

ENORMT UTBRUDD HERJER I DR KONGO NÅ

I skyggen av korona tar meslinger livet av barn hver eneste dag. Det finnes vaksine, men likevel blir DR Kongo rammet av utbrudd hvert år. Den demokratiske republikken Kongo er et av verdens fattigste land, og det er allerede høy barnedødelighet. Det er vanlig å måtte reise i dagevis til nærmeste klinikk eller sykehus, ofte til fots eller på motorsykkel gjennom vanskelig terreng.

Mange barn lider av underernæring i Kongo. Blant de som i tillegg er smittet av meslinger, dør mellom fire og ti prosent. I fattige områder med begrenset tilgang til helsehjelp eller svake helsesystemer kan dødeligheten være opp mot 20 prosent.

PS! Netthandelsgruppen, som driver Tights.no, bidro via en annen kampanje med over 300.000 kr i september 2020 til såkalt nødmat, som brukes for å behandle underernærte barn.

Takket være våre samarbeidspartnere Helt Hjem, Nettavisen, TV2, AVIA, Magnat og ikke minst 2XU — har vi klart å holde kostnadene svært lave. Dette betyr et mye større overskudd — til fordel for Leger uten Grenser og ikke minst barna som får en litt bedre sjanse i livet.

Til sammen får minst 100.000 barn en litt bedre sjanse i livet av denne kampanjen. 

Phemba var elleve måneder gammel da hun fikk lindrende behandling mot meslinger. Sammen med moren og tvillingsøsteren sin kom de seg først til Leger Uten Grenser etter å ha vært innom to andre helsesentre. Begge jentene var alvorlige syke da de ankom klinikken, og dessverre døde søsteren til Phemba kort tid etter. Foto: Solen Mourlon / Leger Uten Grenser

Running - alt innen løpeklær for både barn, dame og herre. Vi har mange alternativer innen løpebekledning - alt fra kompresjonsklær, løpetights, løpeshorts, vindtette løpejakker, løpesko, vindtette løpevester. Løpeklær med reflekterende deler finner du også i denne kategorien. Vi er trygge på at vårt utvalg vil møte dine behov - løpeklær som passer til alle de norske værforholdene, så lenge du har tenkt å løpe, har vi deg dekket.

Laveste pris siste 30 dager: 799 kr.

SKU: 2XU-WA5312B-BLK-ONW EAN: I/A SKU2: I/A