2XU MOVEMENT TEE DAME ROSA

fra

Dette produktet er for tiden utsolgt og utilgjengelig.

Behagelig treningstrøye til kvinner fra 2XU. Perfekt til tøff trening både inne og ute!

2XUs Movement Tee er lagd med FORMSOFT-tekstil, som føles behagelig mykt mot huden, og er en allsidig teknisk topp. Toppen er ultrakomfortabel og tørker raskt, og er perfekt for både trening og andre fritidsaktiviteter.

Materiale:  88% Polyester 12% Elastane Knitted

2XU size chart Womens run

Leveringsinformasjon

Gratis frakt over 1000,- fra vårt lager i Oslo. Frakt på mindre pakker kun 59,-

Pakker sendes med HeltHjem eller PostNord samme eller neste virkedag. Lette pakker leveres rett i postkassen eller på dørmatten (med sporing), og større forsendelser hentes trygt på ditt nærmeste hentested.

Normal leveringstid i Norge er 1-4 dager.

Merke

2XU

2XU-kategoribanner-Tights.no_020

2XU er anerkjent som en av verdens ledende produsenter av kompresjonstøy for trening og fritid. Merket kommer opprinnelig fra Australia og i Norge har 2XU vært det mest solgte merket innen kompresjon de siste årene. 2XU leverer kompromissløse treningstekstiler som bidrar til at du kan yte ditt ytterste uansett hvilken aktivitet du liker å drive med. 2XU’s produkter er spesialisert for alt fra løping, sykling og svømming til generell fitness- og studiotrening.

2XU står for «Two Times You» og er ment å være et symbol på at man presterer bedre med kompresjonsklær. Merket kjennetegnes av lekker design og svært god passform enten du trener utendørs eller i studio.

Vis alt fra 2XU