2XU Perform Pro Cycle Jersey Herre Sort/Oransje

Spar 749 kr

1499 kr 750 kr

Nullstill

Lekkert og funksjonelt treningstøy av høy kvalitet fra 2XU – perfekt for trening og konkurranse!

Sykkeltrøyen til 2XU er laget med materialet HIGH FIL SUB for å gi maksimal transport av svette vekk fra kroppen slik at du holder deg tørrest mulig under aktivitet.

Gjennom AERO MESH X paneler vil man også oppleve trøyen som lett og veldig pustende, gir en god komfort under aktivitet. Sykkeltrøyen har glidelås helt ned og 3 lommer på ryggen. God passform og elastisk materiale gjør dette til en meget god sykkeltrøye. Passer godt sammen med 2XU Perform Pro Cycle Bib Short.

Materiale:  100% Polyester Knitted

Leveringsinformasjon

Gratis frakt over 1000,- fra vårt lager i Oslo. Frakt på mindre pakker kun 59,-

Pakker sendes med HeltHjem eller PostNord samme eller neste virkedag. Lette pakker leveres rett i postkassen eller på dørmatten (med sporing), og større forsendelser hentes trygt på ditt nærmeste hentested.

Normal leveringstid i Norge er 1-4 dager.

Merke

2XU

2XU-kategoribanner-Tights.no_020

2XU er anerkjent som en av verdens ledende produsenter av kompresjonstøy for trening og fritid. Merket kommer opprinnelig fra Australia og i Norge har 2XU vært det mest solgte merket innen kompresjon de siste årene. 2XU leverer kompromissløse treningstekstiler som bidrar til at du kan yte ditt ytterste uansett hvilken aktivitet du liker å drive med. 2XU’s produkter er spesialisert for alt fra løping, sykling og svømming til generell fitness- og studiotrening.

2XU står for «Two Times You» og er ment å være et symbol på at man presterer bedre med kompresjonsklær. Merket kjennetegnes av lekker design og svært god passform enten du trener utendørs eller i studio.

Vis alt fra 2XU