2XU Pre-Natal Sport Compression Tights Womens – Gravidtightsen


Dette produktet er for tiden utsolgt og utilgjengelig.

Størrelsesguide

Nyutviklet 2XU-tights for gravide – Perfekt støtte og komfort når du har to å ta vare på!

I løpet av svangerskapet skjer det store fysiske forandringer med kroppen din. Ønsker du å holde deg sunn, frisk, være aktiv og holde kroppen i fin form kan det være til stor hjelp å bruke 2XU Compression Tights for gravide.

Du kan være aktiv på en langt mer komfortabel måte, det blir lettere å trene, mosjonere og holde seg i form. Gjennom god, riktig fysisk aktivitet øker sjansen for en fin svangerskapsperiode samtidig som du høyst sannsynlig står bedre rustet til selve fødselen. God og sterk fysikk øker også sjansene for at du kommer raskt tilbake til den kroppen du hadde før svangerskapet.

2XU Compression tights for gravide kombinerer alle fordelene du finner i vår velkjente Compression teknologi med ekstra paneler som støtter og beskytter de deler av kroppen, korsrygg og bekkenbunn musklene, som får størst belastning under svangerskapet. I tillegg til disse egenskapene gir tightsen et gradert og kraftig trykk på legg og lår.

Med gradert kompresjon øker blodsirkulasjonen som for mange gir dempet hevelse i bena. Mange av de som er plaget med muskelkrampe i leggene under svangerskapet vil oppleve en sterk reduksjon av disse. Aktiv bruk av tightsen gir økt komfort i en periode av livet hvor nettopp ubehag forsøkes redusert til et minimum.

Materialene som er brukt, har gode pusteegenskaper, er komfortable med en elastisk mavepose som utvider seg etter hvert som du vokser.

For å være på den sikre siden anbefaler vi at du søker råd og hjelp hos lege, fysioterapeut eller annet kvalifisert helsepersonell mht hvordan du på en trygg måte kan og bør trene.

På grunn av størrelsen på maveposen må den enkelte selv finne ut når det er mest hensiktsmessig å begynne med 2XU Compression tights for gravide. Dette vil være forskjellige fra kvinne til kvinne.

NB! Hvis man føler ubehag ved å bruke 2XU graviditetstights, skal man umiddelbart stoppe å bruke tightsen og ta kontakt med lege.

SPESIELLE EGENSKAPER VED 2XU COMPRESSION TIGHTS FOR GRAVIDE

1. En elastisk, sømløs mavepose som puster – vokser i takt med deg gjennom graviditeten
2. En dobbel PWX 70D forsterkning som gir ekstra støtte til bekkenbunnen
3. Gradert kompresjon fremmer økt sirkulasjon og kan redusere hevelser i legg, ankler og føtter
4. Forsterket støtte til korsryggen gjennom bruk av materialene PWX og Power mesh gir god støtte for overkroppen, bedre holdning og bedre pusteteknikk
5. Flate sømmer for økt komfort
6. Kraftig Invista LYCRA ® materiale for fantastisk passform og støtte
7. Et materiale med meget gode pusteegenskaper som transporterer vekk svette fra huden til yttersiden av plagget.

Økt komfort og velbehag!

 

Leveringsinformasjon

Gratis frakt på ordre over 800kr! Sendes fra vårt lager i Oslo.

Pakker sendes med HeltHjem eller PostNord samme eller neste virkedag. Lette pakker leveres rett i postkassen eller på dørmatten (med sporing). Større forsendelser hentes trygt på ditt nærmeste hentested.

Normal leveringstid i Norge er 1-4 dager.