Better Bodies Hudson Logo Tights

799 kr

Nullstill

Better Bodies Hudson Logo Tights er en treningstights i røft design og med høy funksjonalitet.

En tights laget spesielt for gymmet – du kan bare ikke gå glipp av denne! Super treningstights som holder deg avkjølt under de råeste treningsøktene og føles komfortabel på. 4-veis stretch slik at du du kan bevege deg fritt og få mest mulig ut av treningen.

Better Bodies teamet har bidratt med ideer, tilbakemeldinger og testet denne tightsen grundig for å være sikker på at den har det rette utseendet og fasongen for å fungere optimalt for gutta.

Egenskaper:

  • God pusteevne holder deg tørr
  • Hurtigtørkende som gjør den komfortabel på
  • Holder passformen
  • Better Bodies strikk i livet gjør at tightsen sitter godt på
  • Rått print for å fullføre stilen
  • 4-veis stretch gir super mobilitet
  • Farge: Mørg grå/svart kamuflasjeprint
  • Materiale: 91 polyamide og 9% elastan

Leveringsinformasjon

Gratis frakt over 1000,- fra vårt lager i Oslo. Frakt på mindre pakker kun 59,-

Pakker sendes med HeltHjem eller PostNord samme eller neste virkedag. Lette pakker leveres rett i postkassen eller på dørmatten (med sporing), og større forsendelser hentes trygt på ditt nærmeste hentested.

Normal leveringstid i Norge er 1-4 dager.

Merke

Better Bodies

Better-Bodies-kategoribanner_976x305

Svenske Better Bodies hadde sin opprinnelse på 1980-tallet da Brian Moss startet modellbyrået Better Bodies i New York. Som en del av markedsføringen, ble det produsert en kolleksjon t-skjorter med store Better Bodies-logoer. Klærne ble i løpet av kort tid svært populære i fitnessmiljøet – og kort tid senere sto merket på egne ben og rendyrket identiteten som det ultimate klesmerket for de som trener seriøst med mål om å skape «Better Bodies».

Visjonen er rendyrket til å skape produkter for idrettsutøvere som forstår at en sunn atletisk kropp har gått gjennom mange timer med blod, svette og tårer! Idrettsutøvere som kjenner og setter pris på følelsen av smerte som du må overvinne for å få resultater! Idrettsutøvere som er stolte av å leve Better Bodies livsstil!

I dag er Better Bodies et av de store merkene innen gym- og fitnessklær over hele verden. Høy kvalitet, funksjonalitet og design laget for å tilfredsstille tøffe krav til hva som skal fungere under harde treningsøkter, så vel som på fritiden!

Vis alt fra Better Bodies