Better Bodies White Camo High Tights

999 kr

Nullstill
Størrelsesguide

Better Bodies Camo High Tights er en tøff tights i kamuflasjemønster med kompresjon for deg som er seriøs når det kommer til trening!

En av sesongens must have! Mye mer enn bare en tights! Designet og fasongen på disse supre tightsene har den populære Better Bodies formen som fremhever rumpe og lår på en atletisk måte. Og ingenting er bedre enn det høye livet som sikrer god dekning under de dypeste knebøyene. Kompresjonen gir deg også god muskelstøtte. Den har god elastistet, sitter behagelig på under hele treningsøkten og sklir ikke ned. Også ser den jo smashing ut på 😉

 • God passform
 • 360 grader kompresjon
 • Ikke gjennomsiktig
 • Fuktighetstransporterende materiale
 • Røft print
 • Fine detaljer som fremhever kurver
 • Skjult nøkkellomme i livet
 • 7/8 dels lengde
 • Materiale: 73% polyester og 27% elastan

Leveringsinformasjon

Gratis frakt over 1000,- fra vårt lager i Oslo. Frakt på mindre pakker kun 59,-

Pakker sendes med HeltHjem eller PostNord samme eller neste virkedag. Lette pakker leveres rett i postkassen eller på dørmatten (med sporing), og større forsendelser hentes trygt på ditt nærmeste hentested.

Normal leveringstid i Norge er 1-4 dager.

Merke

Better Bodies

Better-Bodies-kategoribanner_976x305

Svenske Better Bodies hadde sin opprinnelse på 1980-tallet da Brian Moss startet modellbyrået Better Bodies i New York. Som en del av markedsføringen, ble det produsert en kolleksjon t-skjorter med store Better Bodies-logoer. Klærne ble i løpet av kort tid svært populære i fitnessmiljøet – og kort tid senere sto merket på egne ben og rendyrket identiteten som det ultimate klesmerket for de som trener seriøst med mål om å skape «Better Bodies».

Visjonen er rendyrket til å skape produkter for idrettsutøvere som forstår at en sunn atletisk kropp har gått gjennom mange timer med blod, svette og tårer! Idrettsutøvere som kjenner og setter pris på følelsen av smerte som du må overvinne for å få resultater! Idrettsutøvere som er stolte av å leve Better Bodies livsstil!

I dag er Better Bodies et av de store merkene innen gym- og fitnessklær over hele verden. Høy kvalitet, funksjonalitet og design laget for å tilfredsstille tøffe krav til hva som skal fungere under harde treningsøkter, så vel som på fritiden!

Vis alt fra Better Bodies

Better Bodies Women’s Size Guide

Measure your bodybb_women_size_guidelinebilde

 • Use a measuring tape for the below measurements.
 • Body measurements are listed in centimeters.
 • If your body measurement is on the borderline of two sizes, order the smaller size for a tighter fit or the larger size for a looser fit.
 • If your body measurements for your chest and waist results are in two different suggested sizes, order the size that fits your chest measurement.

Waist: Measure around the narrowest part of your waist, keeping the tape horizontal.

Chest: Measure around the fullest part of your chest and back, while keeping the tape horizontal.

Seat: Measure around the fullest part of your rear, while keeping the tape horizontal.

Inseam: Measure along your leg from crotch down to floor, while standing straight.(use the help of a friend)

 

 

SizeHeightChestWaistSeatInseam
XS156-162 cm86 cm62 cm84 cm80 cm
S162-168 cm92 cm68 cm90 cm81 cm
M168-174 cm98 cm74 cm96 cm82 cm
L174-180 cm104 cm80 cm102 cm83 cm

All of the above are guidelines to assist you in finding your correct size. In the end it is always up to you to decide what size to choose based on what you are most comfortable in.