Weleda Birch Body Scrub 150ml


138 kr

Tomt på lager
  • Best før: november 11, 128776

Weleda Birch Body Scrub ØKO, 150 ml

Nominert til Swedish Cosmetics & Beauty Awards 2009 – Bjørk som naturlig skjønnhetssmiddel

Kombinert peeling og dusjlotion mot cellulitter fra Weleda. En kroppsscrub som på en mild måte løsner døde hudceller samtidig som den skånsomt rengjør og masserer huden. 

Inneholder ekstrakt av håndplukkede bjørkeløv og Ruscus sammen med fine voksperler av bivoks og karnaubavoks. Med hjelp av de fine voksperlene får huden en lett massasje, samtidig som døde hudceller skånsomt løsnes. Huden blir myk og glatt.

Birch Body Scrub har en hudvennlig pH-verdi og inneholder pleiende, fuktighetsbevarende aprikoskjerneolje sammen med milde rengjørende sukkertensider. Den har en frisk duft av ekte eteriske oljer.

Bruk: Brukes i dusjen. Masser Birch Body Scrub på fuktig hud med sirkulerende bevegelser, dette gir huden økt elastisitet. Skyll grundig. For ikke å skade frisk hud bør peelingen kun brukes én gang i uken.

Leveringsinformasjon

Gratis frakt på ordre over 800kr! Sendes fra vårt lager i Oslo.

Pakker sendes med HeltHjem eller PostNord samme eller neste virkedag. Lette pakker leveres rett i postkassen eller på dørmatten (med sporing). Større forsendelser hentes trygt på ditt nærmeste hentested.

Normal leveringstid i Norge er 1-4 dager.