BodyFuel Spirulinaekstrakt 90x250mg

100 kr rabatt

199 kr 99 kr inkl. mva.


Husk å fylle kurven med alt du trenger!
Grunnet ekstrem pågang utvider vi salget litt til.

På lager

Ekspress: 1-2 dagers levering fra Oslo



  • Best før: august 10, 2023

Spirulina er en blågrønn mikroskopisk plante (en alge), en mikrosaltvannsplante, som har eksistert på vår planet for 3,6 milliarder år og som har vært en rik kilde til næring til mange av jordens sivilisasjoner. Algene er svært næringsrike og har lenge blitt brukt og verdsatt i mange asiatiske kulturer, og den japanske regjeringen har til og med klassifisert den som et funksjonelt livsmiddel i seg selv.

Spirulina er en helt naturlig matkilde som består av mer enn 60% proteiner og aminosyrer som kroppen vil “se” eller “kjenne igjen” som mat. Denne mikroalgen inneholder over hundre næringsstoffer, bl.a store mengder betakaroten, jern ,kalsium, magnesium, Gamma-linolenic acid (GLA), jern, B-vitaminer, og polysakkarider, sulfolipider og glykolipider. Planten inneholder også klorofyll, Fykocyanin, og karotenoider. Av disse har spesielt karotenoider antioksidant egenskaper.

På grunn av det høye næringsinnholdet, blir spirulina betegnet som «supermat» av mange, og de potensielle fordelene har forskerne bare så vidt begynt å forske på. Det knytter seg mye spenning når det kommer til de meget potensielle stoffene; polysakkarider, sulfolipider og glykolipider bl.a.

Mikroalgene er kultivert med kun naturlige fertiliseringer og helt uten syntetiske eller andre skadelige stoffer. Produktet møter de høyeste standarder for friskhet, næringsinnhold og smak. Produkter er økologisk kultivert.

Anbefalt dosering: 2 kapsler daglig.

Næringsinnhold per 2 kapsler: 

500 mg spirulina

Øvrige ingredienser: fyllstoff, gelatinkapsler (storfe), fargestoff.

SKU: 13107 EAN: 7090046130642