Bodylab BCAA Instant 3x300g – TREPAKNING

1800+ solgte238 kr rabatt
206 vurderinger

599 kr kjøpt løst

599 krDin pakkepris


3x300g - TREPAKNING

Bodylab BCAA Instant 300g

Bodylab BCAA Instant 300g

Bodylab BCAA Instant 300g

På lager

Ekspress: Vi pakker og sender innen 48-timer når du bestiller!BCAA er et av de mest benyttede kosttilskuddene blant idrettsutøvere. 

Vår nye og forbedrede BCAA er laget i den ideelle BCAA 2:1:1 ratioen, som sikrer deg den beste og mest optimale aminosyrefordelingen.

Vi viderefører den enorme suksessen vi hadde med vår BCAA med hylleblomstsmak og introduserer nå hele 9 fantastiske smaksvarianter på én og samme tid. Under produktutviklingen har vi hatt ekstensivt fokus på å utvikle en ultrakonsentrert formel med den mest fantastiske smaken noensinne – og samtidig helt uten sukker.

Velg mellom 14 fantastiske smaksvarianter som smaker alt fra syrlige friske epler til sødmefull tropisk ananas.

En enkelt bøtte på 300 gram inneholder hele 60 serveringer og er derfor langt mer konsentrert enn konkurrerende produkter – du tilsetter ganske enkelt 5 gram pulver til 3 desiliter iskaldt vann, og så har du den perfekte BCAA-shaken – perfekt før, under og etter trening.

Hva er ditt BCAA fremstilt av? Hår og fjær?

Alle våre BCAA-varianter er fremstilt av 100 % vegansk BCAA. Vi anvender ikke BCAA av animalsk opprinnelse da denne typen typisk er produsert i Kina, hvor det er stor risiko for at det er utvunnet av bl.a. andefjær og svinehår..

Næringsinnhold Per dose (5g)
Energi12 kcal
Protein2.6 g
L-Leucin1.3 g
L-Isoleucin0.65 g
L-Valin0.65 g
Karbohydrater0 g
hvorav sukker0 g
hvorav fiber0 g
hvorav polyoler0 g
Fett0 g
hvorav mettet0 g
Salt0.1 g

 

Dette pakketilbudet selges som ett produkt. Ønsker du å returnere må du returnere hele pakketilbudet. Les mer her under Pakketilbud.