BumPro Hair Ties Leopard

700+ solgte80 kr rabatt
23 vurderinger

199 kr 119 kr inkl. mva.


HALLOWEEN-SALG: 4000+ TILBUD 🎃
Halloweensalget er snart over!

På lager

Ekspress: 1-3 dagers levering fra OsloBumPro Hair Ties har mange forskjellige fordeler:

- Passer til alle hårtyper
- Unngår at strikken drar eller sliter i håret ditt
- Føles skånsomt med glatte flater mot håret
- Prøv også som armbånd mens du fikser deg

Sporløs:

Det magiske trikset med BumPro Hair Ties er at de er sporløse og kan tilpasses som en telefonledning, om du husker hva det er for noe? Når ringen er i håret kan du vikle den rundt håret, plasserer den enkelt akkurat sånn du ønsker. BumPro Hair Ties hjelper deg legge et jevnt trykk på håret slik at hestehalen ser naturlig perfekt ut, glem gamle strikker som strammer og lager et merke på hestehalen din. Det jevne trykket produsert av BumPro Hair Ties gjør at håret skal holdes sterkt i hestehale uten å stramme. Dette gir håret mer plass inne i hestehale enn de ville ha om man brukte en normal strikk.

Unngå hodepine

Viste du at det er et normalt problem bland kvinner å få hodepine av å gå med en stram strikk? BumPro Hair Ties tilbyr et tak som ikke trekker på de enkelte hårstråene, og heller ikke trekker i hodebunnen! Vi lover du vil få en bedre hverdag med BumPro Hair Ties, prøv selv.

Omsorg:

BumPro Hair Ties tilbyr mer enn bare et sporløst utfall. Det er også kjent for å være skånsomt mot håret. Tetningen i strikken er ikke laget av metall, noe som ofte er årsaken til at man river ut eller drar med litt hår når man bruker vanlig strikker. I stedet har man loddet de to endene sammen jevnt, slik at de ikke er mulig å rive ut hår, eller gjøre noen skade på håret.

Alle hårtyper:

BumPro Hair Ties kan brukes med alle hårtyper! Uansett om du har krøllete, rett, tykt eller tynt hår!!

Armbånd triks:

BumPro Hair Ties kan enkelt bæres som et armbånd når du ikke har det i håret.

Pakken inneholder 3 stk.

 

EAN: 7090046137030