Happy Food – Mat Som Gjør Deg Glad!


399 kr

Kun 1 på lager

Boken har solgt 45 000 eksemplarer i Sverige, og nå endelig får du den på norsk.

Spis deg glad!

Har du hørt om den biologiske revolusjonen som vil prege vårt århundre? Den som kan utrydde fryktede sykdommer og kanskje til og med utsette aldringen vår.

Ny forskning viser at den nye folkesykdommen psykiske lidelser er forbundet med vestlig mat og livsstil. Det står dårlig til med våre livsnødvendige tarmbakterier, og da disse er direkte knyttet til hjernen vår, står også vår lykke på spill. Men fortvil ikke: Mye kan du selv påvirke.

Det er nemlig bevist at næringsrike og smakfulle råvarer som lukter friskt og herlig, er en del av oppskriften for å bli friskere. Og gladere. Naturen har sin egen logikk, og denne boken viser vei. Ved hjelp av den svenske stjernekokken Niklas Ekstedts enkle glad-mat-oppskrifter og den anerkjente vitenskapsjournalisten Henrik Ennarts mangeårige studier i medisin og psykologi, kan du nå begynne din egen revolusjon, hjemme på ditt eget kjøkken!

Boken har solgt nærmere 45 000 eksemplarer i Sverige og er på vei ut i verden.

Om forfatterne:

Niklas Ekstedt er en svensk stjernekokk, restauranteier og programleder på TV.

Henrik Ennart er en av Sveriges fremste vitenskapsjournalister på mat og helse. Han har de siste 15 årene jobbet for Svenska Dagbladet, og bidratt i bøker og Tv-program rundt forskning om mat, helse og alderdom.

Forfattere: Henrik EnnartNiklas Ekstedt
Utgivelsesår: 2018
240 sider
1. utgave
Bokmål