2 for 1 Jerf Gela 2.0 ECONYL® Black – BÆREKRAFTIG!

800+ solgte699 kr rabatt
432 vurderinger

1398 kr 699 kr inkl. mva.


2 for 1 Jerf Gela 2.0 ECONYL® Black - BÆREKRAFTIG!

Jerf Gela 2.0 ECONYL® Black - BÆREKRAFTIG! × 2

Jerf Sport introduserer GELA 2.0 ECONYL® - en tights laget av resirkulert plast fra havet.

På lager

Ekspress: 1-2 dagers levering fra OsloDEN BÆREKRAFTIGE BESTSELGEREN FRA JERF TIL KNALL PRIS – FÅ 2 FOR PRISEN AV 1!

Jerf Sport introduserer GELA 2.0 ECONYL® – en tights laget av resirkulert havplast!

Dette er treningstøyet for deg som er opptatt av kvalitet og bærekraft.

Gela 2.0-serien til Jerf har fått ekstremt med skryt fra kundene. Nå får du den i et helt fantastisk, høykvaliets materiale som er laget av resirkulert plast fra verdenshavene. Vi kan garantere at du blir fornøyd!

Kort om  ECONYL®: Du vil oppleve at en Jerf-tights laget med ECONYL® på ingen måte står tilbake kvalitetsmessig mot en vanlig Jerf-tights. Faktisk er materialet så bra at det brukes av Rolls Royce, Stella McCartney og Burberry, for å nevne noen! ECONYL® er et regenerert nylon laget av avfall som blir omgjort til en av de høyeste kvalitetene nylon, nemlig nylon 6. Dette er et uendelig resirkulerbart materiale og kan gjenbrukes til å lage nye bærekraftige plagg i fremtiden. Dette er første steg på veien for å kunne drive med sirkulær mote som gjenbruker allerede eksisterende ressurser.

I et samarbeid mellom Jerf og ECONYL® hentes fiskegarn ut av havet, bearbeides og strikkes for å lage vår nye GELA 2.0 ECONYL®. 

Hvorfor er dette så viktig? 640.000 tonn med plast forsvinner ut i havene våre hvert eneste år. Hele 10% av dette er ødelagte eller “glemte” fiskegarn, og disse såkalte ghost nets flyter rundt og gjør stor skade på fisk, fugl, havskilpadder og andre vesener som er en del av det marine økosystem. ECONYL® lages av disse gamle fiskenettene og hvert eneste produkt som lages av dette fantastiske materialet bidrar til å redusere problemene vi har med havplast globalt. Dyr unngår unødvendig død og lidelse, strendene blir finere og faktisk er man også med på å gjøre fiskeriindustrien mer bærekraftig, som er en viktig kilde til mat for store deler av verden. 

Tightsen er kjent for sin gode passform og komfort og dette har ikke endret seg. Faktisk kan tightsen nå oppleves som enda mer behagelig i bruk! 

 Egenskaper:

  • Royal Blue logo på waistband og ben
  • High Waist
  • 100% Squatproof 🏋️‍♀️
  • God support
  • Seamless
  • God svettetransport
  • Tørker raskt
  • Materiale: 81% ECONYL® 12% Polyamid 7% Elastan

Modellen er 168cm og bruker størrelse XS.

Hvorfor velge ECONYL®?
I et samarbeid mellom Jerf og ECONYL® hentes fiskegarn ut av havet, bearbeides og strikkes for å lage vår nye GELA 2.0 ECONYL®. ECONYL® er et re-generert nylon laget av avfall som blir omgjort til en av de høyeste kvalitetene nylon, nemlig nylon 6. Dette er et uendelig resirkulerbart materiale og kan gjenbrukes til å lage nye bærekraftige plagg i fremtiden. Dette er første steg på veien for å kunne drive med sirkulær mote som gjenbruker allerede eksisterende ressurser.

Hva skjer med havene våre nå?
Plastforsøplingen er en trussel mot alt dyreliv i havet. Søppelet finnes på overflaten og helt ned til de dypeste av verdens havområder. Alt fra de minste plankton til de største hvalene påvirkes av plasten. Sjøfugl er spesielt utsatt. En undersøkelse av havhester i Nordsjøen viste at hele 9 av 10 har plast i magesekken.

Forsøplingen er også en trussel mot mennesker. Hvis fisk og annen sjømat blir syke og dør, forsvinner både matfatet og arbeidsplassene til millioner av mennesker, særlig der problemet er størst i ulike deler av Asia. Plastforsøpling er også en trussel mot rent drikkevann i disse områdene.

Den siste IPBES-rapporten til FNs naturpanel dokumenterte at marin plastforsøpling har tidoblet seg siden 1980. Forsøplingen påvirker minst 267 arter; blant annet 86 prosent av marine skilpadder, 44 prosent av sjøfugler og 43 prosent av marine pattedyr. (Kilde: WWF)

Som med alle miljøtiltak så er det også noen utfordringer: Det koster betydelig mer å lage høykvalitets seamless tights ved å bruke resirkulert plast fra havene. Dette må samles inn og bearbeides. Den gode nyheten er at vi i Tights.no mener denne saken er så viktig at vi tilbyr GELA 2.0 ECONYL®  til samme pris som vanlig GELA 2.0.