Jerf

Gela 2.0 Tights Maroon

6800+ solgte
(1952)

699 kr


Maroon

Nullstill

Farge
Farge: Rød

«Denne nyheten er superdigg! Sitter godt i midja og holder seg fast i alle ulike treningsformer. Liker at den ikke er for lang i anklene da jeg har korte ben. Absolutt en ny favoritt 😍« Ina Haugen Moe (Barrys Bootcamp)

Gela 2.0 Tights fra Jerf

Kundefavoritten Gela Tights er nĂĽ tilgjengelig i en forbedret versjon-Gela 2.0.

Etter tilbakemeldinger pü Gela 1.0 fra testpanel (inkl ambassadører og kunder) har Gela fütt en oppgradering. Den er nü 100% Squatproof, ekstra strøtte i midjen og litt lavere enn 1.0 i midjen. Gela 2.0 har gull logo bak pü tightsen og pü benet.

Egenskaper:

  • Logo i gull i midjen og pĂĽ benet
  • High Waist
  • 100% Squatproof 🏋️‍♀️
  • Medium support
  • Sømløs
  • Fukttransporterende
  • Hurtigtørkende

Materiale: 90% Polyamid 10% Elastan

Følg alltid vaskeanvisningene som finnes i plagget.

Modellen er 168cm og bruker strl XS.

Gela 2.0 er ogsĂĽ i disse fargene:

Jerf Gela 2.0 Tights Vintage Khaki

Jerf Gela 2.0 Tights Charcoal

Jerf Gela 2.0 Tights Navy

Jerf Gela 2.0 Tights Black

Jerf Gela 2.0 Tights Dark Green

 

"Jeg synes Jerf Gela tightsene sitter utrolig godt på. Dette spesielt med en følelse av «hold-in» effekt, samt som den er strechy og får formene godt frem! Den er passelig høy i livet, og finnes i såå mange finer farger😍 Soleklart en av mine favoritter" - Kristine Nymark Lillebakken (Tights.no Ambassadør)

"Tightsen som ägnar sig lika gott till yoga, vardags, och styrketräning! Stoffet är passe tjockt på ett behagligt sätt och strikken i midjan stramar på dem riktiga platserna och är så pass hög att det passar att ha crop-top/bh till! Tightsen har en perfekt längd och slutar strax ovanför ankeln (jag är 163cm) 😍" - Josefin Engstrand (Flyvertinne)

"Myk og behagelig tights som sitter godt under büde løping og styrketrening! Jeg liker spesielt godt at den er høy i livet og strammer pü de helt riktige stedene, samtidig som den er tykk i stoffet uten ü føles kvelende." - Charlotte Karlsen (ACTIC Norge)

"Har blitt en stor favoritt her! Den sitter godt på under både CrossFit, løping og styrke. Fantastisk at den sitter stramt uten å være ubehagelig. Den er normal i størrelse og lengde, noe som gjør det enkelt å velge str! 😍👍 Nydelige farge og veldig deilig stoff!" - Karoline Aadne (Sykepleierstudent)

SKU: jerf-gela-2-0-tights-maroon EAN: I/A SKU2: I/A