Jerf Gela 2.0 Tights Maroon

6400+ solgte477 kr rabatt
1808 vurderinger

699 kr 222 kr inkl. mva.


2.0 Tights Maroon

MID SEASON MADNESS - SUPERSALG! 🔥
1000+ nye tilbud ute! Sjekk forsiden for oversikt!

Nullstill

Ekspress: 1-4 dagers levering fra Oslo«Denne nyheten er superdigg! Sitter godt i midja og holder seg fast i alle ulike treningsformer. Liker at den ikke er for lang i anklene da jeg har korte ben. Absolutt en ny favoritt 😍« Ina Haugen Moe (Barrys Bootcamp)

Ambassadørfavoritten Gela Tights er nü tilgjengelig i en forbedret utgave - Gela 2.0

I et forsøk pü ü lage den perfekte tightsen har Jerf samlet feedback pü Gela 1.0 fra Tights.no ambassadører. Gela 2.0 har nü fütt en rekke oppgraderinger, tightsen er nü; 100% squatproof, fütt ekstra støtte rundt midjen, og er litt lavere enn første utgave av Gela. Resulatatet er en kompromisløs tights som du kommer til elske. Gela 2.0 tights har ogsü gull  farget pü logo bak pü tightsen, i tillegg til fin ny gull logo pü benet.

Egenskaper:

  • Gull logo pĂĽ waistband og ben
  • High Waist
  • 100% Squatproof 🏋️‍♀️
  • God support
  • Seamless
  • God svettetransport
  • Tørker raskt
  • Materiale: 90% Polyamid 10% Elastan

Modellen er 168cm og bruker størrelse XS.

Gela 2.0 finnes ogsĂĽ i fargene;

Jerf Gela 2.0 Tights Vintage Khaki

Jerf Gela 2.0 Tights Charcoal

Jerf Gela 2.0 Tights Navy

Jerf Gela 2.0 Tights Black

Jerf Gela 2.0 Tights Dark Green

 

"Jeg synes Jerf Gela tightsene sitter utrolig godt på. Dette spesielt med en følelse av «hold-in» effekt, samt som den er strechy og får formene godt frem! Den er passelig høy i livet, og finnes i såå mange finer farger😍 Soleklart en av mine favoritter" - Kristine Nymark Lillebakken (Tights.no Ambassadør)

"Tightsen som ägnar sig lika gott till yoga, vardags, och styrketräning! Stoffet är passe tjockt på ett behagligt sätt och strikken i midjan stramar på dem riktiga platserna och är så pass hög att det passar att ha crop-top/bh till! Tightsen har en perfekt längd och slutar strax ovanför ankeln (jag är 163cm) 😍" - Josefin Engstrand (Flyvertinne)

"Myk og behagelig tights som sitter godt under büde løping og styrketrening! Jeg liker spesielt godt at den er høy i livet og strammer pü de helt riktige stedene, samtidig som den er tykk i stoffet uten ü føles kvelende." - Charlotte Karlsen (ACTIC Norge)

"Har blitt en stor favoritt her! Den sitter godt på under både CrossFit, løping og styrke. Fantastisk at den sitter stramt uten å være ubehagelig. Den er normal i størrelse og lengde, noe som gjør det enkelt å velge str! 😍👍 Nydelige farge og veldig deilig stoff!" - Karoline Aadne (Sykepleierstudent)

SKU: I/A EAN: I/A SKU2: I/A