Jerf Naples Tights Black Econyl

620 kr rabatt
50 vurderinger

279 kr


Black Econyl

Nullstill

Ekspress: Vi pakker og sender innen 48-timer når du bestiller!Bærekraftig tights fra Jerf i ECONYL! Naples tightsen gir både et fashionabelt og sporty uttrykk å er derfor perfekt både til hverdag og aktivitet!

Trendy, fasjonabel og komfortabel er stikkordene vi mener passer best til å beskrive følelsen man har, når man går rundt i et fresht sett fra Jerf. Denne toppen finnes i flere ulike farger, med hver sin tilhørende tights! Likevel kan man selvfølgelig bare mikse og matche som man selv vil.

  • Bærekraftig
  • Econyl
  • Stretchy
  • Pustende
  • Fuktavviklende
  • Seamless

81% Econyl Polyamide 11% Polyamide 8% Elastane

Hvorfor velge ECONYL®?
I et samarbeid mellom Jerf og ECONYL® hentes fiskegarn ut av havet, bearbeides og strikkes. ECONYL® er et re-generert nylon laget av avfall som blir omgjort til en av de høyeste kvalitetene nylon, nemlig nylon 6. Dette er et uendelig resirkulerbart materiale og kan gjenbrukes til å lage nye bærekraftige plagg i fremtiden. Dette er første steg på veien for å kunne drive med sirkulær mote som gjenbruker allerede eksisterende ressurser.

Hva skjer med havene våre nå?
Plastforsøplingen er en trussel mot alt dyreliv i havet. Søppelet finnes på overflaten og helt ned til de dypeste av verdens havområder. Alt fra de minste plankton til de største hvalene påvirkes av plasten. Sjøfugl er spesielt utsatt. En undersøkelse av havhester i Nordsjøen viste at hele 9 av 10 fugler har plast i magesekken.

Forsøplingen er også en trussel mot mennesker. Hvis fisk og annen sjømat blir syke og dør, forsvinner både matfatet og arbeidsplassene til millioner av mennesker, særlig der problemet er størst i ulike deler av Asia. Plastforsøpling er også en trussel mot rent drikkevann i disse områdene.

Den siste IPBES-rapporten til FNs naturpanel dokumenterte at marin plastforsøpling har tidoblet seg siden 1980. Forsøplingen påvirker minst 267 arter; blant annet 86 prosent av marine skilpadder, 44 prosent av sjøfugler og 43 prosent av marine pattedyr. (Kilde: WWF)

SKU: I/A EAN: I/A SKU2: I/A