LEVITY Ombre Tights + Monster Proteinbar 12x55g

700+ solgte560 kr rabatt
794 vurderinger

1059 kr 499 kr inkl. mva.


LEVITY Ombre Tights Black

Levitys første high-waist seamless tights! Perfekt til alle treningsformer!

Tomt på lager

Ekspress: 1-2 dagers levering fra Oslo • Best før: mai 25, 2021

Liker du Monster Proteinbar? Har du prøvd den nye smaken – Hvit Sjokolade og Salt Karamell? Den er om mulig ENDA bedre! 😀

Levity Ombre Black Tights

Tights fra BumPro med perfekt passform! Tightsen er høy i livet og stretchy med god support fra waistbandet gir en feminin silhuett. Tightsen passer til det meste av trening, men kanskje aller mest til styrketrening eller trening på gym.

Egenskaper:

 • High Waist
 • God support
 • Seamless
 • God svettetransport
 • Tørker raskt
 • Materiale: 90% Polyamid 10% Elastan
Den beste tightsen jeg har hatt
Har brukt mye fra nike, superdry og aimn før. Denne er utrolig behagelig. Holder på varmen når man løper ute, transporterer fuktighet når man trener inne. Passformen er veldig flatterende, designet er pent og enkelt. I likhet med Levityskoene måtte jeg bare bestille enda en tights! Kjøpte small og den passer perfekt.
– Sunniva Y

 

Monster Proteinbar 12x55g

CRISPY, MYK OG FULL AV SMAK

«Oi, denne var sjukt digg! Kan jeg få ta med noen hjem?»  – sitat fra en av produkttesterne.

Monster Proteinbar er uten tilsatt sukker og er fantastisk god på smak! Vi tør faktisk å påstå at den er den beste sjokoladebaren i Norge.

Det høres ut til å være for godt til å være sant, men denne gangen er det ikke det.

Produktbeskrivelsen fortsetter under bildet.

 I 2017 stengte vi våre forskere inne på laben og sa at de ikke fikk slippe ut igjen før de hadde utviklet en proteinbar med enestående smak, uten tilsatt sukker og med minst 20 gram proteiner per bar. Vi krevde et produkt som ville skille seg ut fra resten og ikke bare gi en god smak i munnen, men at ettersmaken også var tilfredsstillende for smaksløkene. 

Når de slapp ut igjen etter syv måneder var vår ledelse spent på hva de hadde fått til, og vi ble ikke skuffet.

Dette var en proteinbar som kunne glidd inn i alle settinger, fra prestesønnens konfirmasjon til nachspiel etter rapkonsert.

Produktbeskrivelsen fortsetter under bildet.

Da ledelsen alle smakte en bit hver, var det stillhet på kontoret, helt til en brøt ut over følelsene smaken vekket hos vedkommende. Flere uttrykte at norsk som språk ikke inneholdt nok ord til å beskrive smaken – man måtte inneha et shakespearsk vokabular for yte den rettferdighet.

Men det er som kjent det indre som teller, nærmere bestemt næringsinnholdet. Derfor inneholder baren kun 1.7 gram sukkerarter, med opphav fra melken som er benyttet i ingrediensene, og fremdeles er den mirakuløst søt og god. Smak er en ting, men like viktig i en bar som denne er proteinene, og dette er det overflod av. Vi snakker hele 22 gram protein – en større mengde enn man ofte finner i lignende produkter. 

Og, best av alt, det totale reelle kaloriinnholdet er under 200 kalorier per bar! Merk at vi i følge norsk regelverk må oppgi kaloriinnholdet til 214 kalorier – men da maltitol som er den primære karbohydratkilden i baren kun inneholder halvparten så mye kalorier per gram som sukker, er det effektive kaloriinnholdet 20-25 kalorier mindre, dvs omtrent 190 kcal!

 • Ikke tilsatt sukker
 • 22 gram proteiner per bar
 • Effektivt ca 190 kalorier per bar
 • Eksepsjonell smak

Næringsinnhold pr. proteinbar

NæringsinnholdPer Proteinbar
Energi (kJ)894
Energi (kcal)218 (effektivt ca 190)
Fett (g)8,8
hvorav mettet (g)4,5
Karbohydrater (g)15
hvorav sukkerarter (g)1,9
hvorav polyoler (g)12
Proteiner (g)22
Natrium (mg)205

Næringsinnhold pr. 100 gram

NæringsinnholdPer 100 gram
Energi (kJ)1625
Energi (kcal)389
Fett (g)16
hvorav mettet (g)8,1
Karbohydrater (g)27
hvorav sukkerarter (g)3,4
hvorav polyoler (g)22
Proteiner (g)39
Natrium (mg)372

Næringsinnhold: Melkesjokolade med søtningsmiddel (28%) (søtningsmiddel (maltitol), kakaosmør, helmelkspulver, kakaomasse, emulgator (soyalecitin), aroma), melkeproteiner, kollagenpeptider, fuktighetsbevarer (glyserol), soyaprotein, oligofruktose, fyllemiddel (polydextrose), peanøtter (4.4%), fettredusert kakaopulver, tapiokastivelse, palmeolje, salt, kakaosmør, emulgator (soyalecitin), smakstilsetning, søtningsmiddel (sukralose)