LEVITY

Powerband Ultra Heavy

1800+ solgte70 kr rabatt
(23)

179 kr


Ultra Heavy
På lager


Den tyngste treningsstrikken fra Levity!

Premium Fitness Powerband Ultra Heavy fra Levity

LEVITY Power Resistance Bands er førstevalget for trening av styrke og mobilitet. Båndene tar liten vekt i treningsbaggen og er produsert i lateksgummi av svært høy kvalitet.

Varier belastningen uansett øvelse. Hvert bånd måler 208 cm i omkrets og egner seg spesielt godt for frivektsøvelser, basistrening, spenst- og hurtighetstrening, plyometrics, aerobic, tøying og fleksibilitet, forebyggende trening og rehabilitering.

Båndene er velegnet for blant annet kroppshevinger, hangups, muscleups og crossfittrening eller som tilleggsvekt ved for eksempel markløft og roøvelser. Kan også brukes til enkle øvelser som armtrening eller beinøvelser og egner seg perfekt på reise. Strikkene tar liten plass i treningsbaggen og er enkle å ha med uansett hvor du skal.

Størrelse: 2080 * 64 * 4,5 mm

Materiale: latex

Vekt: 560 g

Tips og råd for best treningseffekt med LEVITY Power Resistance Bands
Båndene er elastiske, og vil derfor alltid søke tilbake til sin hviletilstand. Påføres mye kraft vil båndet strekke seg og gi tilsvarende elastisk kraft tilbake. Det betyr at man får mest hjelp eller størst motstand desto mer strukket båndet er. Ved for eksempel kroppsheving og hangups før man mest hjelp i den tyngste fasen der kroppen er helt utstrukket, mens den ekstra kraften fra båndet gradvis avtar mens man trekker seg opp.

Egenskaper:

  • Elastisk motstand utfordrer stabiliseringsmuskulaturen
  • Reduserer eller øker belastningen ved kroppsvektøvelser
  • Høy kvalitet for å tåle tøffe treningsøkter
  • Enkelt å ha med overalt

Slik velger du riktig bånd til din trening

LEVITY Powerband Light / LEVITY Powerband Medium
Best for rehabilitering, spensttrening og eksplosive øvelser og styrketrening for mindre muskelgrupper som biceps og triceps. Båndene egner seg for nybegynnere og lettere vekttrening. Brukt som avlastning på kroppsvekten ved f eks hangups, egner båndene seg for veltrente utøvere som kun trenger lett avlastning av vekten.

LEVITY Powerband HeavyLEVITY Powerband Extra Heavy
Disse båndene egner seg for sterkere utøvere som løfter tung benkpress eller tyngre øvelser som involverer underkroppen, legger, lår, hamstrings og setemuskulatur. Båndene er også velegnet for trening av mobilitet og tøying. For uerfarne gir disse svært mye hjelp ved assisterte kroppsvektøvelser og de er derfor et velegnet hjelpemiddel for tyngre utøvere som gjør hangups og andre kroppsvektøvelser.

LEVITY Powerband Xtra Heavy
Dette båndet brukes for å skaffe enten maksimal avlastning ved kroppsheving/hangups, eller for å gi maksimal motstand ved tunge knebøy, markløft, beinpress og trekkøvelser for overkropp, rygg og skuldre.

Båndene selges enkeltvis og kan også kjøpes i en egen samlepakke perfekt for deg som ønsker optimal variasjon under treningen.

LEVITY Powerband Complete Set består av alle fem motstander  og gjør at du alltid har riktig motstand tilgjengelig.

SKU: 400-400025 EAN: 7090046147015