1637_mi1_pd318_1
1637_mi1_pd318_1
1-4 dager levering

Matrix 5.0 Whey Protein Banana Cream 2.41kg

Spar 170 kr

499 kr 329 kr

På lager

Matrix 5.0 er proteinet med høy kvalitet og vidunderlig smak!

Matrix 5.0 fra Syntrax er proteinet for deg som vil ha det aller beste! Med en høy kvalitet og en vidunderlig smak har Matrix 5.0 alle ingredienser som kreves, for at du på beste måte skal kunne forsyne din kropp og dine muskler med de viktige proteinene som er nødvendige for god helse og muskelvekst.

Her har Syntrax brukt kun den høyeste kvaliteten av ikke denaturerende proteinkilder som ultrafiltrerte myseproteiner, ultrafiltrert melkeprotein, ikke denaturert eggalbumin og glutaminpeptider.

Tilvirkningskostnadene er høyere, men belønningen for deg som kunde er betydende. Dette proteinet har ikke bare fantastisk smak, det er også uovertruffent i sin evne å orbedre den allmenne helsen samt bygge opp kroppens muskelvev.

Den beste proteinblandingen noensinne!

Dosering: Bland en måleskje av Matrix 5.0 i 2,5 dl vann eller melk. For de med lavere proteinbehov, kan en halv måleskje blandes med ca 1,5 dl vann eller melk. Observer at den gir ekstra kalorier når den kombineres med melk.

Ta Matrix 5.0 to til tre ganger per dag for å tilgodese dine behov av protein. Husk, den beste tiden for å komplettere proteindepotene er rett etter oppvåkning, etter en intensiv fysisk aktivitet, som styrketrening og før søvn.

Næringsinnhold  Per porsjon Per 100 g
Energi 110 kcal 340 kcal
Protein 23 g 69g
Karbohydrater 3 g 9 g
hvorav sukker 1 g 3 g
hvorav fiber 0 g 0 g
hvorav erythritol 0 g 0 g
Fett 2 g 6 g
hvorav mettet 1 g 3 g
Salt 0,4 g 1.2 g

Ingredienser: Proteinblanding (mysekonsentrat, melkeproteinkonsentrat, eggeprotein), smakstilsetning, soyalecithin, salt, acesulfame-K, sucralose.,

 

 

 

Leveringsinformasjon

Gratis frakt over 1000,- fra vårt lager i Oslo. Frakt på mindre pakker kun 59,-

Pakker sendes med HeltHjem eller PostNord samme eller neste virkedag. Lette pakker leveres rett i postkassen eller på dørmatten (med sporing), og større forsendelser hentes trygt på ditt nærmeste hentested.

Normal leveringstid i Norge er 1-4 dager.

Merke