2799 kr uten rabattkode

2071 krmed rabattkoden SALE


MID SEASON SALE ER STRAKS OVER


Ikke årets siste salg, men vårens råeste!

Kun 3 på lager

Ekspress: Vi pakker og sender innen 24-timer når du bestiller!Det er MiiPARTY …
… og jeg vil rocke hvis jeg vil!!

MiiPARTY by MIIEGO® er her og den er klar til å rocke deg! Med eller uten ledninger!

Koble til MiiPARTY enten via Bluetooth 5.0 eller med den medfølgende AUX-kabelen og kjør favorittlåtene dine med ønsket volum hvor som helst – det kraftige innebygde Li-ION-oppladbare batteriet gir deg den trådløse musikk-friheten du fortjener.

Fortsett å feste!
Enten du lytter innendørs eller ute, kan MiiPARTY by MIIEGO® takle det. Den er bygget som en tanks i en solid ABS-konstruksjon med et integrert håndtak, og med en IPX5-sertifisering, noe som gjør MiiPARTY regntett og vanntett. Videre vil det innebygde Li-ION-batteriet gi deg opptil 4 timers musikk med 50% volum, så hvem bryr seg om å planlegge fram i tid. Ta med deg musikken din uansett hvor livet tar deg.

*Den nøyaktige batteritiden vil avhenge av volumnivå og type musikk du hører på. Vi anbefaler at du ikke lytter til musikk med høyt volumnivå over lengre tid, da dette kan skade hørselen din.

«Den gode fØlelsen er i rommet…» – 360º lyd
… er sannsynligvis hva MiiPARTY vil si hvis den kunne snakke. Iallefall leverer MiiPARTY en 360° lydopplevelse, så det er ingen dårlige plasser i dette rommet.

MiiPARTY by MIIEGO® er en 4,1 stereohøyttaler med en forsterker som pumper ut 80 watt til 4 (64 mm) høyttalerdrivere som gir deg en oppslukende 360 ​° lydopplevelse. Dunk legges til i bassen med en 133 mm subwoofer. Trenger du mer dunk? – bare endre EQ-innstillingen ved å klikke på en knapp! 4 tilpassede innstillinger gir deg total frihet til å nyte musikken din – «Bass», «Rock», «Pop» og «Classic».

MiiPARTY- triks …
Foruten de 4 forskjellige EQ-innstillingene, har MiiPARTY by MIIEGO® noen ekstra triks i ermet.

For mange DJ-er på festene dine eller låter å velge mellom på telefonen din? Legg låtene dine på en USB-pinne og koble den rett inn i frontpanelet. MiiPARTY tar det derifra.

Leter du etter et enda større lydbilde? Hvorfor ikke koble til en ekstra MiiPARTY- høyttaler for et så bredt stereobilde du ønsker med True Wireless Stereo (TWS)–teknologien.

Åh, og vi la også til et partylys til MiiPARTY. Vær så god!

READY. SET. MIIEGO.

SKU: MIIEGO-12035 EAN: 0768563815089