699 kr uten rabattkode

517 krmed rabattkoden SALE


MID SEASON SALE ER STRAKS OVER


Ikke årets siste salg, men vårens råeste!

På lager

Ekspress: Vi pakker og sender innen 24-timer når du bestiller!TrådlØse. HODETELEFONER. SIMPL.
SIMPL GO bz MIIEGO® er ekstremt lette, komfortable og ultrakompakte on-ear hodetelefoner med imponerende 16 timers batterilevetid* og IPX-4-sertifisering – bygget for en aktiv livsstil på farten – i all sin enkelhet.

SIMPL GO bz MIIEGO® har også innovative MIIEGO® øreputer i nettingstoff for maksimal komfort selv under tøffe forhold. Disse spesiallagde øreputene er utviklet for din aktive livsstil – da de er laget av pustende nettingmateriale, noe som vil bidra til å holde ørene dine tempererte. De er superkomfortable og anbefales for både daglig bruk, sport og treningsøkter. Ikke bekymre deg for å få dem svette, da de lett og raskt vil tørke igjen.

*Den nøyaktige batteritiden vil avhenge av volumnivå og type musikk du hører på. Vi anbefaler at du ikke lytter til musikk med høyt volumnivå over lengre tid, da dette kan skade hørselen din.

UTVIKLET FOR AKTIVITET
Klar for en flott og imponerende lydopplevelse uten distraherende kabler? Vi presenterer for deg: SIMPL GO by MIIEGO® – den perfekte trådløse on-ear hodetelefonen for å nyte musikk når du jogger om morgenen, lytte til podcaster eller lydbøker mens du tar en lang tur eller hva favorittaktiviteten din måtte være.

MIIEGO® har vunnet en rekke internasjonale tester og priser for fremragende design, funksjonalitet og utmerket lydytelse.

Ved å bruke svært optimaliserte lydkomponenter leverer SIMPL GO krystallklar lyd med kraftig bass – noe som gir deg utmerket lydkvalitet og en virkelig kompromissløs og robust musikkopplevelse, enten for innendørs eller utendørs bruk.

Lette, komfortable og «simpl» å bruke
Sett musikken på pause, skru opp volumet og hopp over spor ved hjelp av det enkle oppsettet med tre knapper på siden av hodetelefonene. SIMPL GO by MIIEGO® har et brukervennlig knappeoppsett – den lar deg ta kontroll over musikken uten å måtte grave ut telefonen når du har lyst til å bytte ting litt rundt.

Og ja, og du kan svare på telefonsamtaler også ved å bare klikke på den røde MIIEGO-logoen på siden. SIMPL.

IPX4-sertifisert – svettebestandig
Med SIN IPX4-sertifisering er SIMPL GO fra MIIEGO® utviklet for en aktiv livsstil på farten. For eksempel kan de brukes til sport og trening da de er svettebestandige.

READY. SET. MIIEGO.

SKU: MIIEGO-11070 EAN: 0768563815577