Monster Sukkerfri Lavkarbo Gummies Strawberry 10x70g – TIPAKNING

58 kr rabatt
167 vurderinger

290 kr 232 kr inkl. mva.


Strawberry 10x70g - TIPAKNING

Få 10% EKSTRA rabatt NÅ med rabattkode BONUS2020
Vær rask før det går tomt! 🔥

På lager

Ekspress: 1-2 dagers levering fra Oslo  • Best før: februar 1, 2021

Proteinrike «gummy bears» uten tilsatt sukker og med kun 2% karbohydrater! Kun 108 kalorier per pose – mindre enn i et lite eple! I tillegg er Monster Gummies tilsatt kollagen for bedre hud, negler og hår! Et godteri som gjør deg tynnere og penere!

Godteri uten dårlig samvittighet? Da har du kommet rett! Monster Protein Gummies er det du har ventet på!

Karbohydratinnholdet i Monster Gummies stammer fra polydextrose, et fiber som kroppen ikke klarer å ta opp fullverdig. Ett gram polydextrose gir under 1 kalori, i motsetning til vanlig sukker som gir 4 kalorier per gram. I tillegg til å bidra med få kalorier, virker også polydextrose som en probiotika, dvs at den kan medvirke til bedre tarmflora. Polydextrose reduserer også blodsukkerøkningen etter et måltid og holder deg mett mye lenger enn tilsvarende mengde sukker ville gjort.

I tillegg til polydextrose er Monster Gummies tilsatt marint kollagen. Kollagen er den viktigste bestanddelen i brusk, leddbånd, sener og bein. Tilskudd av kollagen kan for enkelte bidra positivt til gjenoppbyggings- og reparasjonsprosessen, og dermed forebygge og lindre leddplager. Kollagen forsterker barrierefunksjonen i huden din, gjenoppretter fuktigheten og elastisiteten, og vil på den måten redusere rynker og opprettholde den ungdommelige mykheten. Daglig tilskudd av kollagen kan også øke neglenes styrke og veksthastighet.

  • Nydelig smak av jordbær
  • NULL sukker!
  • 20% proteiner!
  • 20% kollagen for penere hud, negler og hår!
  • Kun 4% karbohydrater!
  • Høyt fiberinnhold!
  • Ikke skadelig for tennene!
  • Kun 108 kcal per pose!
NæringsinnholdPer pose (70 gram)
Energi (kcal)108
Fett (g)0
mettet (g)0
Karbohydrater (g)3
sukker (g)0
polyoler (g)2,8
Proteiner (g)14
Fiber (g)40
Salt (g)0,1

Ingredienser: Polydextrose, vann, glysin, gelatin, marint kollagen, surhetsregulerende middel (eplesyre), aroma, søtningsmiddel (sukralose), fargestoff

NB: På selve etiketten står det 140 kcal per 100 gram. Men dette er en trykkfeil!