Monster® Superstar Blaster


3789 kr

Tomt på lager

Testvinnende bærbar høytaler fra Monster®!

Superstar Blaster høytaler fra Monster®

Monster Blaster er på sett og vis en oppstandelse av den gode gamle «boomboksen», men i aller høyeste grad tilpasset dagens digitale hverdag med strømming av musikk til høyttaleren over Bluetooth®. Her snakker vi om en ganske heftig sak, både i form av størrelse og ytelse. I forhold til BomBoxene fra 80 tallet så finner du ingen knapper å skru på – utseende blir således noe mer nobelt eller moderne om man vil.

Videre er kabinettet V formet og høyttalerne er plassert på hver side, samt en subwoofer i bunn. På den ene enden sitter nødvendige kontroller slik som av/på «knapp» og Bluetooth® eller NFC parrings funksjon mot kilder. (smarttelefoner, nettbrett, , PCer).

Det sitter led indikatorer for batterinivå og led indikatorer for volumnivå. Videre sitter det trykkfølsomme knapper for styring av volum og to ytelsesmoduser – innendørs og utendørs bruk. Bak en gummiflipp på andre siden finner man tilkoblingspunkter for henholdsvis minijack tilkoplede kilder, en minijack mikrofon inngang og en USB ladeport.

Her finner man også strømadapter inngangen. Monster® Blaster™ er ikke vanntett, men tåler litt lett regn og sprut. Monster® Superstar™ Blaster™ spiller inntil 8 timer på Lithium batteripakken.

Vekt: 5,90Kg. Lengde: 45,5cm. Bredde: 19,0cm. Høyde inkl. håndtak: 21,0cm. Sjekk hva Stereo + skriver. Best i test hos Lyd & Bilde.