Olimp Creatine Xplode 500g


299 kr

Nullstill
  • Best før: august 1, 2019

Creatine Xplode er Olimps effektive kreatin-«stack» bestående av hele seks ulike typer kreatin med ulik absorpsjonskinetikk. Her finnes alle former med dokumentert god effekt – alt i samme produkt! Ingen unødvendige tilsetningsstoffer eller karbohydrater. Creatine Xplode inneholder kun virksomme substanser.

Produktet er egnet for alle idrettsutøvere som ønsker økt eksposivitet og redusert melkesyre. Hockeyspillere, fotballspillere, friidrettsutøvere, styrketrenere samt alle innen kraftsport har nytte av dette produktet.

Med Creatine Xplode slipper du kapseltilskuddene. I stedet blander du din egen hurtigvirkende og effektive kreatindrikk før treningen! Melkesyren kan nå beseires!

Hovedbestanddelen i Creatine Xplode er magnesiumkreatinchelat, «Magnapower» (en patentert kreatinform fra Albion laboratories USA). Dette kreatinet er sterkt alkalisk og motstår nedbrytning av syre i magetarmkanalen. Det er bundet med mineralet magnesium og en aminosyre til et nytt, helt stabilt molekyl, kalt chelat.

Creatine Xplode inneholder også den populære formen kreatinpyruvat. Her er kreatinet bundet med et såkalt mot-ion til en saltform som kalles pyruvat. Det reduserer irritasjon i magesekken som vanlig kreatin kan gi, påskynder opptaket og har en viss fettforbrennende effekt. Videre finner vi kreatinmalat der kreatinet er bundet til eplesyre, hvilket øker løseligheten i vann og effekten er bekreftet i flere studier. Kreatin bundet til alfaketoglutarat gir et kreatin som slippes ut i kroppen over lang tid, såkalt «modifisert frisetting», hvilket gir en jevnere tilførsel. Denne metoden benyttes ofte innen legemiddelindustrien.

Kreatinsitrat er også en form der man ved hjelp av en ionbinding fester et saltmolekyl til kreatinet for bedre løselighet i væske. Formen kreatinetylester, som er spesielt populær i USA, absorberes mye enklere gjennom cellemembranen enn vanlig kreatin, og en mindre dose er dermed påkrevd for å gi en høy konsentrasjon av virksomt kreatin i muskelen. Denne teknikken benyttes også i legemiddelindustrien for å forbedre absorpsjon og opptak. Etylesterformen er den formen etter Magnapower som gir minst risiko for uønsket væskeretensjon.

NæringsinnholdPer porsjon (5 gram)
Kreatinmiks (mg)3669
Magnesiumkreatinkelat
Kreatinmalat
Kreatin AKG
Kreatinsitrat2,8
Taurin (mg)500