Dette produktet er for tiden utsolgt og utilgjengelig.

Phantom Training Mask er et treningsverktøy som vil hjelpe deg å trene de musklene du bruker hver dag, pustemusklene dine!

Pusteprosessen er avgjørende for all fysisk aktivitet, men allikevel fokuseres det sjeldent på trening av denne. Dette vil  Phantom Training Mask endre på! Masken setter pustingen i fokus ved å begrense oksygenopptaket under trening. Dette gjør det vanskeligere for lungene å fylle seg med oksygen og dermed styrkes dine pusteorgan og de tilhørende musklene, noe som betyr at du kan prestere enda bedre når du trener eller konkurrerer uten masken.

Phantom Training Mask er utstyrt med et spesielt system, PRS (Phantom Regulation System), som gjør det mulig å enkelt justere motstanden under trening uten å ta av masken. Det er fire ulike nivåer av motstand – fra «nybegynner» til «ekstrem» for å hele tiden utfordre deg til å presse grensene dine.

  • Tren dine pustemuskler og øk din prestasjon under alle typer trening
  • Enkelt å endre motstanden uten å ta av masken
  • Veier lite og har en anatomisk design som holder masken på plass
  • Hygieniske og allergivennlige materialer
  • Enkel å demontere for rengjøring
  • Materialer: Nylon, silikon og lettvektstoff som er pustende og komfortabel

Leveringsinformasjon

Gratis frakt på ordre over 800kr! Sendes fra vårt lager i Oslo.

Pakker sendes med HeltHjem eller PostNord samme eller neste virkedag. Lette pakker leveres rett i postkassen eller på dørmatten (med sporing). Større forsendelser hentes trygt på ditt nærmeste hentested.

Normal leveringstid i Norge er 1-4 dager.