PS Amino10+ 500g

fra
700+ solgte
(7)

389 kr


Mystisk rabatt på alle klær

Bruk kode: EKSTRA


Gjelder også allerede nedsatte varer

Hvordan bli medlem?
Bli medlem i kassen ved et enkelt tastetrykk!

Dette produktet er for tiden utsolgt og utilgjengelig.Utrolig effektiv og kvalitetshøye EAA og BCAA for optimal muskelbyggingsprosess og restitusjon - for deg som ønsker å bedre resultatene dine! Tilsatt alpha GPC en effektiv hjerneforsterker og kognitiv forsterker!

Essensielle aminosyrer kalles “essensielle” fordi kroppen ikke kan lage dem; de må hentes fra mat og/eller kosttilskudd. De inkluderer de 3 aminoene som utgjør BCAA.

Alle kan dra nytte av EAA. De stimulerer produksjonen av cellulær energi og fremmer cellulær reparasjon. De setter i gang dannelsen av de kritiske enzymene som er nødvendige for sunn (og fullstendig) fordøyelse. De er spesielt viktige for de som håndterer enhver form for fysisk eller psykisk stress, inkludert intensiv trening, skade eller kirurgi.

Nootropics virker ved å beskytte nevroner i hjernen din fra å bli skadet av giftstoffer og aldring. De stimulerer nevroner og øker blod- og oksygenstrømmen til hjernen din, noe som visstnok fører til forbedringer i oppmerksomhetsspennet og andre områder av kognitiv funksjon.

Alpha GPC er en effektiv hjerneforsterker og kognitiv forsterker. Vist å beskytte og reparere skadede celler, kan det forbedre effektiviteten av kommunikasjon mellom nevroner i hjernen. Resultatet er et løft til hukommelsen din, bedre lærings- og studieevner, raskere tankehastighet og økt mental klarhet.

Tyrosin brukes til å forbedre årvåkenhet, oppmerksomhet og fokus. Den produserer viktige hjernekjemikalier som hjelper nerveceller med å kommunisere, regulerer humør, tanker og økt mental klarhet.

BCAA har lenge blitt promotert som DE VIKTIGSTE AMINOSYRENE. for energiproduksjon og muskelmetabolisme. Du kan imidlertid ikke forvente å stille et baseballlag med bare en shortstop, pitcher og catcher. De er kanskje de 3 viktigste posisjonene, men er ubrukelige uten hele laget. BCAA-er kan IKKE fungere uten de andre EAA-ene.

Egenskaper:

  • Et ultimat tilskudd med EAA, BCAA og med alpha GPC
  • En unik og effektiv formel
  • Bidrar muskelbygging
  • Bidrar restitusjon
  • Bidrar hjernehelsen og hukommelsen
  • Kvalitetshøy tilskudd

Per porsjon 12 g: 

L-leucin (BCAA) – 3000mg
L-lysin – 3000mg
L-valin (BCAA) – 1500mg
L-isoleucin (BCAA) – 1500mg
L-fenylalanin – 1000mg
L-treonin – 800 mg
L-metionin – 500 mg
Alpha GPC – 300 mg
L-tyrosin – 300 mg
L-histidin – 220 mg
L-tryptofan – 200 mg

Ingredienser: L-leucin, L-lysin, L-valin, L-isoleucin, L-fenylalanin, L-treonin, L-metionin, Alpha GPC, L-tyrosin, L-histidin, L-tryptofan.

SKU: I/A EAN: I/A SKU2: I/A