Reebok Bike GB40S One Series

2000 kr rabatt

4999 kr etter kampanjen

4999 krDin pris


På lager

Ekspress: Vi pakker og sender innen 24-timer når du bestiller!Reebok Bike GB40S har alt det en mosjonist har behov for når det skal trenes hjemme.

Svinghjulets vekt har stor betydning for din opplevelse på en mosjonssykkel. Jo tyngre svinghjul, desto mer kraft kreves for å dreie hjulet rundt. Dessuten gir et tungt hjul også en mer glidende bevegelse. Med en Reebok GB40S er du med lette pedaler og et tungt svinghjul sikret et lett tråkk. 

Mosjonssykkelen har 32 motstandsnivåer. Jo mer motstand du stiller inn, jo mer går det i oppoverbakke og du forbedrer trening med utholdenhet og muskelstyrke. Intervalltrening er den perfekte øvelsen du kan utføre på sykkel, da du enkelt og raskt kan skifte mellom høy og lav intensitet.

GB40S har 12 forhåndsinnstilte programmer som kan sørge for variert trening. Utover et brukerdefinert program er det også mulig å stille inn 3 ulike mål for trening: distanse, kalorier som skal forbrennes eller tid. Andre programmer er test av watt, puls og restitusjon.

Husk å drikke under trening. En drikkeholder er plassert perfekt forran deg.

En 5,5" stor skjerm viser enkelt og overskuelig de forskjellige dataene: Hastighet, tid, distanse, forbrente kalorier (veil.), puls, watt og omdreininger pr. minutt.  Puls måles på styret hvor det er montert en sensor på hver stang.

En god komfortabel sadel som kan justeres horisontalt og vertikalt. Innstillingshøyde er mellom 65 og 98 cm. Sykkelen er montert med justeringsskruer slik at den kan stå stabilt på gulvet. Er det behov for å flytte sykkelen rundt, gjøres dette enkelt ved å holde på styret og vippe og manøvrere rundt i huset. 

SKU: DROPSHIP-270-101012 EAN: 270-101012