Reebok Combat Grappling Bag


Spar 500 kr

2499 kr 1999 kr

Tomt på lager

Reebok Combat Grappling Bag

Skal din kamptrening opp på et høyere nivå? For en bokser er en «grappling» boksesekk i skinn nest beste treningsløsning i stedet for å kjempe mot en motstander på gulvet. Med denne boksesekken er det mulig å etterlikne kampbevegelser og bryteøvelser, inkludert holde faste grep, slag og kaste/velte teknikker. Boksesekken av skinn har form som en overkropp for å etterlikne en motstander.

Under trening med boksesekk, kan teknikker perfeksjoneres igjen og igjen, og samtidig bygge opp styrke og utholdenhet. Det er et fantastisk treningsredskap for å integrere blandet kampsporttrening (MMA) og er ideell til kondisjonstrening.

Standard vekttrening har til tider mindre fokus på muskelgrupper, men med trening med boksesekk er dette uunngårlig. Samtidig øker hjertekar kapasitet og gripestyrken.

Dette er et redskap hvor man kommer tettest på å være i kamp med et annet menneske, og et must-have stykke bokseutstyr for enhver håpefulle MMAer eller bokser.

Særlige vilkår ved kjøp av dette produktet:
Observer at dette produktet leveres separat fra leverandøren.
I løpet av seks (6) arbeidsdager vil du bli kontaktet av et fraktselskap for å bestemme dag og tid for leveranse
Leveranse skjer til angitt adresse (til inngangsdøren i nedre etasje hvis du bor i leilighet). Vi har for øyeblikket ingen mulighet å tilby montering eller bærehjelp.
Frakten er inkludert i prisen, noe som betyr at du ikke vil bli debitert ekstra for frakten. Observer at ved en eventuell retur vil dette bli debitert, opp til 1000 kr avhengig av produktet.