Reebok Mat Yoga 4mm Stripes Green


299 kr

Tomt på lager

Yoga øvelser uten problemer med Reebok dobbeltsidig yogamatte.

Trenden er at Yoga matter skal være friske i farger og ha et unikt design. Reebok tilbyr flere typer matter som kombinerer design med komfort.

Matten har en sklisikker «klebrige» overflatestruktur, som sikrer stabilitet og gjør at kroppsholdningen er lett å holde – især når det utføres mer utfordrende øvelser slik som en stående splitt eller den «forlengede-hånd-til-stortå».

Uansett om du er nybegynner eller erfaren Yoga utøver, skal du vite, at tykkelsen og kvaliteten på din yoga matte er viktig for å sikre dine hender og knær, og samtidig skal den være lett å rulle opp og oppbevares. Den 4 mm tykke støtabsorberende Yoga matten fra Reebok er det perfekte valg. Reebok Yoga Mat gir deg god balanse og trekkraft til hvert skritt, er slitesterk og komfortabel for dine føtter. Vi behøver vel ikke at nevne, at matten er enkel å rengjøre etter bruk!

Materiale, tykkelse og konsistens er alle viktige kvaliteter du søker ved en yogamatte, men dessuten er farger og design også viktig! Med en iøynefallende og stilfull grønne nyanse, har du den mest stilfulle matten blant dine treningskollegaer.