Reebok Running Hydration Back Pack


1149 kr 549 kr

1 2 3 5 10
Tomt på lager
Få varene først. Betal om 14 dager.
Du kan også utsette betaling til september.

Det er velkjent, at det er viktig å få i seg nok væske på lange løpeturer. Med Reebok Endurance Hydration Back Pack er løsningen meget enkel. Her har du ikke behov for å stoppe opp, ta av deg sekken og lete etter vannflasken.
I Reebok Endurance Hydration Back Pack har du en 2 liters væskeballong, tilkoblet en slange og en smart bide ventil. Ventilen er lett å fjerne og meget rengjøringsvennlig. Slangen settes enkelt fast på stroppen mens du løper. Ballongen kan du henge fast inne i sekken. Husk å trykke luften ut av ballongen før du løper.
Ryggsekken er vanntett. Den har et hovedrom pluss 5 innvendige lommer og et rom med lynlås til ballongen, så du har masse av plass til en trygg og sikker oppbevaring på dine lange turer. Sekken har dessuten sidelommer, så du enkelt har tilgang til geler, energibarer osv. Totalt har sekken en kapasitet på 27 liter.
På siden av sekken er det to justerbare stropper til å tilpasse volumet i sekken, så ikke innholdet i sekken velter rundt når du løper.
Reebok Endurance Hydration Back Pack er ergonomisk designet, har en justerbar polstret skulderrem pluss en stropp til midjen. Det er viktig at ryggsekken sitter stabilt og ikke hopper løst mens du løper. Når mørket faller på, kan du montere LED lys i en holder bag på sekken.
En funksjonell sportssekk som ikke går på kompromiss med komfort eller funksjonalitet uansett om du løper lange turer eller går en dag.

Leveringsinformasjon

Gratis frakt over 1000,- fra vårt lager i Oslo. Frakt på mindre pakker er kun 59,-

Pakker sendes med HeltHjem eller PostNord samme eller neste virkedag. Lette pakker leveres rett i postkassen eller på dørmatten (med sporing). Større forsendelser hentes trygt på ditt nærmeste hentested.

Normal leveringstid i Norge er 1-4 dager.