Reebok Treningsball 75 cm m/DVD

Nyhet

389 kr

Kun 1 igjen på lager

Gymball som gir deg mulighet til å trene mange ulike muskelgrupper i kroppen. I pakken følger også en DVD med ulike øvelser og teknikker.

Reebok gymball er en enkel fitnessball som gir mange ulike muligheter for trening av muskelgrupper. Ballen er eksplosjonssikker (ABS).

Spesifikasjoner: 
– Eksplosjonssikker (ABS)
– Diameter: 65 cm
– Passer for høyde 186-200 cm
– Inneholder: Instruks DVD og pumpe
– Uten Ftalater

Leveringsinformasjon

Gratis frakt over 1000,- fra vårt lager i Oslo. Frakt på mindre pakker kun 59,-

Pakker sendes med HeltHjem eller PostNord samme eller neste virkedag. Lette pakker leveres rett i postkassen eller på dørmatten (med sporing), og større forsendelser hentes trygt på ditt nærmeste hentested.

Normal leveringstid i Norge er 1-4 dager.

Merke

Reebok-hardwear

Reebok-kategoribanner-Tights_02

Reebok ble grunnlagt allerede i 1895 av engelske Joseph William Foster som laget løpeskop med spikerknotter. Det store internasjonale gjennombruddet kom i 1979 da tre nye løpesko ble introdusert i USA.

Gjennom 80-tallet etablerte Reebok seg som et av verdens ledende merker innen sportssko og aerobic. Samtidig endret motebildet seg i retning av sportslige casualklær og Reebok ble en sentral aktør innen sportsfashion.

Siden 2005 har Reebok vært eid av adidas. I dag er Reebok blant verdens ledende merker av sportbekledning, sko og treningsutstyr. Reebok tilbyr kvalitetsklær for alt fra tennis til crossfit – og produktene benyttes daglig av eliteutøvere innen en lang rekke idretter.

Reebok Treningsklær finner du ved å trykke her:

Reebok-logo_tights_no_button2

Vis alt fra Reebok-hardwear