Sherox Pre-Workout 250g

Dette produktet er for tiden utsolgt og utilgjengelig.

Sportstilskudd fra Self spesielt utviklet for kvinner. 

Sherox Pre-Workout fra Shelf skal drikkes 30 min før trening og er utviklet til å gi ekstremt overskudd og energi, slik at du får maksimalt utbytte av din trening.

Produktet brukes før alle typer trening og gir et energi-kick og større utbytte av treningen. Takket være sin energigivende formel og forfriskende smak kan den også brukes ved generell utmattelse for økt fysisk og mental prestasjon.

Dosering
Ta 8 gram (2 scoops) og bland med 2 dl vann i en shaker, rist i 30 sekunder. Drikk ca. 30 minutter før trening.
Nok til 31 serveringer.

Kosttilskudd
Kosttilskudd må ikke brukes som erstatning for en variert diett. Hold utenfor barns rekkevidde. Høyt koffeininnhold (160 mg per servering). Anbefales ikke til barn eller gravide eller ammende kvinner.

 

Ingredienser

Leveringsinformasjon

Gratis frakt over 1000,- fra vårt lager i Oslo. Frakt på mindre pakker kun 59,-

Pakker sendes med HeltHjem eller PostNord samme eller neste virkedag. Lette pakker leveres rett i postkassen eller på dørmatten (med sporing), og større forsendelser hentes trygt på ditt nærmeste hentested.

Normal leveringstid i Norge er 1-4 dager.

Merke

Self Omninutrition

Self_omninutrition brandpageSvenske SELF Omninutrition er blant Nordens ledende produsenter av kosttilskudd tilpasset en aktiv livsstil. Med eget laboratorium i utkanten av Stockholm har SELF utviklet et bredt utvalg ernæringsprodukter av svært høy kvalitet.

SELF er populært blant seriøse utøvere som ønsker produkter med høy biologisk verdi og et bredt utvalg av velsmakende sportsprodukter. SELF har en definert målsetning om å bidra til at flere mennesker får et sunnere liv med en helsefremmende og aktiv livsstil. Produktene er derfor velegnet både for mosjonister og mer erfarne utøvere.

 

 

Vis alt fra Self Omninutrition