Sherox Whey Protein 500g

48% rabatt

249 kr 129 kr

Nullstill

Sportstilskudd fra Self spesielt utviklet for kvinner. 

Sherox Protein er en smaksrik proteindrikk med lavt laktoseinnhold, utviklet for å øke muskelveksten samt gi raskere restitusjon etter intensiv trening. Tilpasset både og smak og konsistens for kvinner.

Basert på whey protein som fordøyes raskt og tas raskt opp av kroppen, en perfekt drikk rett etter fysisk trening.
Spesielle studier har også vist at whey protein før et måltid reduserer appetitten med ca. 50%. Andre helsegevinster av whey protein er økt bentetthet, bedre immunforsvar og hjerte funksjon. Whey Protein inneholder også en aminosyre som kalles cystein, en forløper til glutation. Glutation er en kraftig antioksidant, kanskje den viktigste i kroppen. Glutation kan motvirke skader som skyldes frie radikaler.
Når du kjenner behov for å spise noe søtt, ta en proteindrink, SHEROX PROTEIN – det hjelper deg å stabilisere blodsukkernivåene og minske lysten på «junk food»

Fordeler med Sherox Protein:
– Økt muskelvekst og raskere restitusjon
– Spesial tilpasset smak og konsistens for kvinner
– Demper søtsug og sultfølelse

Brukerveiledning:
25 g til dagen (1 scoop) med 2,5 dl vann i en shaker, rist i 30 sekunder. Drikk foreksempel etter trening, på treningsfrie dager foreksempel morgen.

Innholdsfortegnelse:

Leveringsinformasjon

Gratis frakt over 1000,- fra vårt lager i Oslo. Frakt på mindre pakker kun 59,-

Pakker sendes med HeltHjem eller PostNord samme eller neste virkedag. Lette pakker leveres rett i postkassen eller på dørmatten (med sporing), og større forsendelser hentes trygt på ditt nærmeste hentested.

Normal leveringstid i Norge er 1-4 dager.

Merke

Self Omninutrition

Self_omninutrition brandpageSvenske SELF Omninutrition er blant Nordens ledende produsenter av kosttilskudd tilpasset en aktiv livsstil. Med eget laboratorium i utkanten av Stockholm har SELF utviklet et bredt utvalg ernæringsprodukter av svært høy kvalitet.

SELF er populært blant seriøse utøvere som ønsker produkter med høy biologisk verdi og et bredt utvalg av velsmakende sportsprodukter. SELF har en definert målsetning om å bidra til at flere mennesker får et sunnere liv med en helsefremmende og aktiv livsstil. Produktene er derfor velegnet både for mosjonister og mer erfarne utøvere.

 

 

Vis alt fra Self Omninutrition