Skins DNAmic Core Womens High Impact Sports Bra


Dette produktet er for tiden utsolgt og utilgjengelig.

Størrelsesguide

Teknisk sports-BH med kompresjon fra Skins. God støtte!

DNAmic Core High Impact Sports Bra fra Skins

Maksimal støtte med SKINS DNAmic CORE High Impact Sports Bra. Tilpass din størrelse med justerbare stropper på ryggen og under brystene for optimal stabilitet og støtte under høy-intensitets teamidrett, fitnesstrening eller utholdenhetsidrett. Med integrerte pustende skumskåler og strategisk plasserte power mesh ventilasjons soner i områder med mye svette, kan du fokusere på dine aktive mål uten å bli distrahert.

Skins mest avanserte kompresjonsteknologi øker musklenes oksygentilførsel, stabiliserer aktive muskler og reduserer opphopning av melkesyre for å fremme prestasjon og redusere restitusjonstiden. Biomekaniske plasserte paneler og sømmer støtter og stabiliserer musklene for å redusere skader.

Den slanke konstruksjonen, spesielt utviklet for teknisk  tøy, gjør at A-sømmene blir flate mot kroppen din for å unngå gnagsår og de er 30% sterkere enn vanlige sømmer og gjør din SKINS supertøff. Alle logoene er laget av premium reflekterende glassperle teknologi. Om dagen ser det ut som lekker grafikk, men i mørke kommer de til live med en kraftfull refleksjon.

Sports-BHen har også UV-beskyttelse 50+ og er både hurtigtørkende og fukttransporterende.

Egenskaper:

  • God støtte
  • Kompresjon
  • Hurtigtørkende
  • Fukttransporterende
  • Mesh-områder
  • 76% POLYAMIDE, 24% ELASTANE, MESH: 86% POLYAMIDE, 14% ELASTANE

Leveringsinformasjon

Gratis frakt på ordre over 800kr! Sendes fra vårt lager i Oslo.

Pakker sendes med HeltHjem eller PostNord samme eller neste virkedag. Lette pakker leveres rett i postkassen eller på dørmatten (med sporing). Større forsendelser hentes trygt på ditt nærmeste hentested.

Normal leveringstid i Norge er 1-4 dager.