Skins DNAmic Primary Mens 1/2 Tights – Navy Blue


Dette produktet er for tiden utsolgt og utilgjengelig.

Størrelsesguide

Kort tights for menn fra Skins med kompresjon.

DNAmic Primary Mens 1/2 Tights Men fra Skins

Skins DNAmic Primary 1/2 Tights for menn ser ut som en sykkelshorts og passer til de fleste treningsformer. Med et nytt, bredere midjebånd så unngår du at den sklir ned på hoftene dine og minimalt med sømmer hindrer at den graver seg inn i huden din. Designet for maksimal komfort når du er i bevegelse.

DNAmic GRADERT KOMPRESJON SKINS mest avanserte kompresjonsteknologi øker oksygentilførselen til musklene, stabiliserer aktive muskler og reduserer opphopning av melkesyre, for å gi best mulig prestasjon og reduserer restitusjonstiden. WARP KNIT SKINS kompresjonsmateriale er laget av warpstrikket garn i en miks som gir deg et nøye utregnet nivå av stretch for kontrollert kompresjon og holdbarhet.

FUKTHÅNDTERING Fukttransporterende stoffer frakter fuktighet vekk fra kroppen til overflaten av plagget hvor det fordamper for å holde deg tørr. SKIN FIT SKINS unike størrelsesguide er basert på vårt unike BMI/antropometrisk algoritme, for å sikre at du får de beste fordelene av den graderte kompresjonen når dine SKINS passer deg perfekt.

MUSKELFOKUS Biomekaniske plasserte paneler og sømmer støtter og stabiliserer musklene for å redusere skader.

77% POLYAMIDE 23% ELASTANE

Leveringsinformasjon

Gratis frakt på ordre over 800kr! Sendes fra vårt lager i Oslo.

Pakker sendes med HeltHjem eller PostNord samme eller neste virkedag. Lette pakker leveres rett i postkassen eller på dørmatten (med sporing). Større forsendelser hentes trygt på ditt nærmeste hentested.

Normal leveringstid i Norge er 1-4 dager.