Skins DNAmic Womens K- Proprium Long Tights Black/Charcoal


Dette produktet er for tiden utsolgt og utilgjengelig.

Størrelsesguide

Teknisk tights fra Skins som serverer deg kvalitet fra A til Å!

DNAmic Womens K-Proprium Long Tights fra Skins

Pakk inn, snør fast og beskytt musklene i beina fra hofter til ankler i SKINS K-PROPRIUM ULTIMATE X-FIT Long Tights. Gjennom å kombinere DNAmic gradert kompresjon med Proprioceptive Power Bands, er de designet til å gi ekstra styrke til bena dine for å møte kravene til høyintensitetstrening og styrke-fokuserte aktiviteter, motvirke trøtthet og redusere risikoen for skader på akilles-senen, ITB og TFL både på gymmet eller i din crossfit box.

DNAmic GRADERT KOMPRESJON SKINS mest avanserte kompresjonsteknologi øker musklenes oksygentilførsel, stabiliserer aktive muskler og reduserer opphopning av melkesyre for å fremme prestasjon og redusere restitusjonstiden.

Biomekaniske plasserte Proprioceptive Power Bands omsvøper kroppens hovedbevegelses grupper – underkroppens muskler som hovedsakelig blir brukt til løping, hopping og rotering – for å gi dem den støtten de trenger for å holde seg aktive og kontrollere bevegelsene for lengre perioder av tid. Dette er med på å redusere tiden før du blir sliten så du kan holde ut og jobbe over lengre tid på en høyere intensitet.

3D body scan data and 400 nøkkelpunkter for perfekt passform har blitt brukt for å designe en mer presis og komfortabel passform for å maksimere kompresjonens fordeler. Den slanke konstruksjonen, spesielt utviklet for teknisk atletisk tøy, gjør at A-sømmene blir flate mot kroppen din for å unngå gnagsår og de er 30% sterkere enn vanlige sømmer og gjør din SKINS supertøff.

Logoene er alle laget av premium reflekterende teknologi. Om dagen ser det ut som lekker grafikk, men i mørke kommer de til live med en kraftfull refleksjon. WARP KNIT SKINS kompresjonsstoffer er laget av en miks av garn for å gi deg et nøye utregnet nivå av stretch for kontrollert kompresjon og holdbarhet.

Avansert temperatur og fuktkontroll. Når det er kaldt holder den deg varm og når det er varmt kjøler den deg ned og holder deg tørr.

Egenskaper:

  • Kompresjon
  • Proprioceptive Power Bands
  • UV-beskyttelse 50+
  • Hurtigtørkende
  • Fuktkontroll
  • Regular waist
  • Full lengde
  • 76% POLYAMIDE, 24% ELASTANE / 58% ELASTANE, 42% POLYAMIDE / 48% POLYAMIDE, 45% CODURA, 7% ELASTANE

Leveringsinformasjon

Gratis frakt på ordre over 800kr! Sendes fra vårt lager i Oslo.

Pakker sendes med HeltHjem eller PostNord samme eller neste virkedag. Lette pakker leveres rett i postkassen eller på dørmatten (med sporing). Større forsendelser hentes trygt på ditt nærmeste hentested.

Normal leveringstid i Norge er 1-4 dager.