Skins DNAmic Womens Long Tights Merlot


Dette produktet er for tiden utsolgt og utilgjengelig.

Størrelsesguide

Om det er et par tights du trenger i din treningsgarderobe denne sesongen så er det de nye DNAmic long tights!

Med en kombinasjon av det beste innen utseende og stil, i tillegg til vår kompresjonsteknologi, vil DNAmic long tights både hjelpe deg med treningen og holde deg varm under de mest krevende øktene.

SKINS DNAmic Long Tights er utstyrt med Dynamisk gradert kompresjon som øker oksygentilførselen til de aktive musklene i bevegelse og minsker melkesyreopphopningen og gir en mer effektiv trening og kortere restitusjonstid.

De er også utstyrt med behagelige og myke midjebånd i mikrofiber som sitter på hoftene. De har dessuten et formet skritt for komfort, inseampaneler som utelukker gnagsår mellom bena og en lomme i linningen som er lett tilgjengelig.

Om det er et par tights du må ha i din treningsgarderobe denne sesongen så er det de nye DNAmic long tights.

DNAMIC GRADERT KOMPRESJON SKINS mest avanserte kompresjonsteknologi som øker oksygentilførselen til musklene, stabiliserer aktive muskler og reduserer melkesyreopphopningen, for å forbedre prestasjoner og forkorte restitusjonstiden.
SKIN FIT SKINS unike størrelsesguide er basert på vårt unike Body Mass Index (BMI)/antropometriske algoritme, nettopp fordi kun perfekt fitting gir deg full utnyttelse av den graderte kompresjonen til SKINS.
MUSCLE FOKUS Biomekaniske plasserte paneler og sømmer støtter og stabiliserer musklene for å redusere utmattelse og risko for skade.
WARP KNIT SKINS kompresjonsstoffer er laget av en perfekt miks av tråder som gir deg en nøyaktig utregnet stretch i for kontrollert kompresjon og holdbarhet.
FUKTTRANSPORT Fukttransporterende stoffer trekker svetten vekk fra kroppen og til overflaten av plagget hvor det fordampes for å holde deg tørr.
50 + UV BESKYTTELSE SKINS bevist 50 + UV beskyttelse.

76% Polyamid, 24% Elastan