Skins DNAmic Womens Thermal Windproof Tights Black/Charcoal


Dette produktet er for tiden utsolgt og utilgjengelig.

Størrelsesguide

Super tights fra Skins som hjelper deg gjennom treningen i høstmørket!

DNAmic Womens Thermal Windproof Tights fra Skins

Sett nye rekorder i vinter med SKINS DNAmic THERMAL Windproof Starlight Long Tights. Når temperaturene synker til under null grader og iskald vind pisker deg i ansiktet, sørger vindtette paneler foran på lårene for å holde deg varm og komfortabel, mens 360 graders refleksjonsdetaljer holder deg synlig i mørkt lys.

DNAmic GRADERT KOMPRESJON SKINS mest avanserte kompresjonsteknologi øker oksygentilførselen til musklene, stabiliserer aktive muskler og reduserer opphopning av melkesyre, for å gi best mulig prestasjon og reduserer restitusjonstiden.

360 GRADERS REFLEKSJON Logoene er alle laget av premium reflekterende glassperle teknologi. Om dagen ser det ut som lekker grafikk, men i mørke kommer de til live med en kraftfull refleksjon.

THERMAL SKINS thermale stoffer er en blanding av Polyamide and Elastane, som kombinerer beskyttelse mot mye drag og slitasje, med en perfekt pustende og myk følelse mot huden din. Den børstede innsiden hjelper til med å tilføre varme tilbake til kroppen din for å gi deg en varmefordel i kalde temperturer uten å miste passformen, støtten eller fukttransporten til stoffene.

SKIN FIT SKINS unike størrelsesguide er basert på vårt unike BMI/antropometrisk algoritme, for å sikre at du får de beste fordelene av den graderte kompresjonen når dine Skins passer deg perfekt.

Egenskaper:

  • Termisk – holder deg varm
  • Kompresjon
  • Refleks
  • Vindtett
  • Regular waist
  • Materiale: 78% POLYESTER 22% ELASTANE

Leveringsinformasjon

Gratis frakt på ordre over 800kr! Sendes fra vårt lager i Oslo.

Pakker sendes med HeltHjem eller PostNord samme eller neste virkedag. Lette pakker leveres rett i postkassen eller på dørmatten (med sporing). Større forsendelser hentes trygt på ditt nærmeste hentested.

Normal leveringstid i Norge er 1-4 dager.