99 kr

På lager

Nordisk supermat fra havet – rik på smak og omega-3.

SUNNE FISKER – Nordisk supermat fra havet byr på mer enn
80 skandinaviske oppskrifter, i tillegg til eksotiske retter inspirert av
Middelhavets kjøkken og asiatiske spesialiteter. Vil du ha inspirasjon
til å spise mer av de sunneste fiskene? Denne boken konsentrerer
seg om de fiskeartene som inneholder mest omega-3 – det er ikke
bare de sunneste fiskene, men også de som smaker mest! Nå på tilbud – kun kr 129,-!

Dette er boken alle matglade gourmeter og gourmander i fiskerinasjonen Norge har ventet på, og som enhver matentusiast bør ha liggende oppslått på kjøkkenbenken. Den feirete og bestselgende kokebokforfatteren
Klara Desser er mesteren bak denne moderne og ernæringsriktige kokeboken, som er ajourført med tanke på alt det nye vi i dag vet om betydningen av omega-3 og hvor livsviktig denne fettsyren er for hjerte- og hjernehelse, for sunne og velfungerende ledd, og for å forebygge en mengde helseplager.

Slå opp på hvilken som helst side, og tennene løper formelig i vann i møte med de lekreste fotografier og en entusiastisk og inspirert tekst. Trinn for trinn fristes vi i over 80 inspirerende oppskrifter til å finne frem fiskestangen eller sette kursen for fiskedisken, og gjøre klart et godt måltid med nordiske herligheter utstyrt med gjeller, finner og hale. Ikke bare er fet fisk utrolig sunn og næringsrik, den er mye mer smaksrik enn mager sjømat, og inneholder såpass store mengder av omega-3 at om vi gir slik fisk den plass den fortjener på middagsbordet, gjør vi kropp og helse en kjempetjeneste. Vil du unne deg og familien din litt mer fisk i hverdagen? For både smakens og helsens skyld?

De fete, fine smaksrike fiskene du kan lese og lære om i Sunne fisker! bugner det av i havet rett utenfor norskekysten, så vel som i innsjøer og vassdrag over hele landet. Her snakker vi om kortreist mat av
høyeste kvalitet, klar til å håves inn rett utenfor stuedøra!

Sild, makrell, laks, sardiner, ørret …. til hverdag og fest: På smørbrødet, som grunnlag for de lekreste  supper, og i piknikkurven når du skal ut i det grønne. Sunne fisker!  gir deg oppskrifter inspirert av både det  tradisjonelle og det nye nordiske kjøkkenet, og du lærer i tillegg, trinn for trinn, å bruke Nordens fete, svømmende delikatesser i Middelhavs- og Asia-inspirerte retter, fulle av spennende smaker.

Fisk gjør godt for deg og dine – året rundt! Gjør kropp og gane en tjeneste: Bestill ”Sunnere fisker!”  – i dag!