- Best før: 3. februar 2025
Kidneybønner, kilde til plantebasert protein - rike på ulike mineraler, vitaminer, fibre, antioksidanter og andre unike, sunne plantestoffer.
Phaseolus vulgaris, ofte kjent som kidneybønner, er en belgfrukt eller en vanlig tørket bønne. Navnet kommer fra den menneskelige nyren på grunn av dets likhet.
Kidneybønner er en utmerket plantebasert kilde til protein. De er også rike på ulike mineraler, vitaminer, fibre, antioksidanter og andre unike planteforbindelser. Derfor kan disse bønnene hjelpe bygging av muskelmasse, vekttap, fremme kolonhelse og virker postivt på blodsukkernivåer.
Røde kidneybønner har en litt nøtteaktig, mer fremtredende smak enn hvite kidneybønner. De brukes ofte i retter som gryter, eller i salater, mos osv. Dessuten inneholder kidneybønner protein tilsvarende grønnsaker og er en rik kilde til fiber. De er en utmerket erstatning for kjøttprodukter. Disse bønnene kommer i hermetisk form.
Egenskaper:
- Kidney bønner av høy kvalitet
- Kidneybønner er en av de rikeste kildene til planteprotein
- Rik på essensielle mineraler
- Hjelper å bygge muskelmasse
- Rik på fiber
- Rik på vitaminer
Ingredienser: Tørkede røde kidneybønner, vann, salt
Opphavsland: Italia.
Næringsinnhold | Pr. 100g |
Energi | 288kj/68kcal |
Fett | 0,4g |
Mettet fett | 0g |
Karbohydrater | 8,6g |
Hvorav sukkerarter | 0g
|
Fiber | 5g |
Protein | 5,1g |
Salt | 0,33g |