SunnRask Økologisk Moringapulver 200g


Spar 30 kr

139 kr 109 kr

På lager
  • Best før: februar 1, 2020
OBS: Grunnet en feil i designet på denne varen er Debio-logoen angitt slik at den kan misforstås med at produktet er pakket og emballert i Norge. Dette er ikke tilfellet – varen er pakket og emballert i Storbritannia hos en sertifisert økologisk grossist og importert til Norge. Produktet er fremdeles 100% økologisk, men ikke pakket i Norge. Merkingen vil korrigeres når produktet fylles på innen 1-3 måneder

SunnRask Økologiske Moringapulver består av 100% økologisk pulverisert løv fra moringatrær.

Moringa sies å være verdens mest næringsrike plante! Den er kjent som «The Miracle Tree» og kommer fra foten av Himalaya. Protein-innholdet i planten er ekstremt høyt, og den inneholder alle de viktigste aminosyrene. Bladene har det høyeste nivå av antioksidanter som noen gang er oppdaget.

Bruk: Moringa minner om grønn te på smak, og pulveret bør brukes rått for å bevare næringsinnholdet. Bland pulveret i for eksempel smoothie eller yoghurt.

Ingredienser: 100% økologisk moringapulver

Leveringsinformasjon

Gratis frakt på ordre over 800kr! Sendes fra vårt lager i Oslo.

Pakker sendes med HeltHjem eller PostNord samme eller neste virkedag. Lette pakker leveres rett i postkassen eller på dørmatten (med sporing). Større forsendelser hentes trygt på ditt nærmeste hentested.

Normal leveringstid i Norge er 1-4 dager.