SunnRask Økologisk Moringapulver 200g


139 kr

På lager
  • Best før: februar 1, 2020

Obs: Grunnet en merkefeil kan noen eksemplarer av dette produktet stå merket med tall under Debio-ikonet, som indikerer at produktet er pakket om i Norge. Dette er ikke tilfellet – produktet er emballert uten Norge i et EU-land og feilen vil korrigeres fortløpende etterhvert som produktene med feil selges ut og nye produseres opp. Vi beklager for dette og eventuelle misforståelser dette måtte medføre.

OBS: Grunnet en feil i designet på denne varen er Debio-logoen angitt slik at den kan misforstås med at produktet er pakket og emballert i Norge. Dette er ikke tilfellet – varen er pakket og emballert i Storbritannia hos en sertifisert økologisk grossist og importert til Norge. Produktet er fremdeles 100% økologisk, men ikke pakket i Norge. Merkingen vil korrigeres når produktet fylles på innen 1-3 måneder

SunnRask Økologiske Moringapulver består av 100% økologisk pulverisert løv fra moringatrær.

Moringa sies å være verdens mest næringsrike plante! Den er kjent som «The Miracle Tree» og kommer fra foten av Himalaya. Protein-innholdet i planten er ekstremt høyt, og den inneholder alle de viktigste aminosyrene. Bladene har det høyeste nivå av antioksidanter som noen gang er oppdaget.

Bruk: Moringa minner om grønn te på smak, og pulveret bør brukes rått for å bevare næringsinnholdet. Bland pulveret i for eksempel smoothie eller yoghurt.

Ingredienser: 100% økologisk moringapulver