Titan Circulation Trainer Electrical

Nyhet

849 kr

Kun 1 igjen på lager

Titan Fitness Circulation Trainer Electrical for deg som vil sykle overalt

Dette er en enkel elektrisk treningssykkel som kan brukes hvor som helst. Titan Fitness Circulation Trainer Electrical lar deg trene kondis mens du sitter foran en PC eller mens du sitter i telefonen. Titan Fitness Circulation Trainer Electrical kan brukes sittende, liggende eller så kan man bruke hendene. Motstand på apparatet justeres enkelt ved å skru på et håndtak. Apparatet er ikke laget for å bære vekten til en bruker og skal kun brukes sittende eller liggende. Sykkelen er utstyrt med en computer og en liten skjerm som viser tid, RPM, antall omdreininger og kalorier.

Leveringsinformasjon

Gratis frakt over 1000,- fra vårt lager i Oslo. Frakt på mindre pakker kun 59,-

Pakker sendes med HeltHjem eller PostNord samme eller neste virkedag. Lette pakker leveres rett i postkassen eller på dørmatten (med sporing), og større forsendelser hentes trygt på ditt nærmeste hentested.

Normal leveringstid i Norge er 1-4 dager.

Merke

Titan Fitness

Titan Fitness er en dansk leverandør av solid treningsutstyr for trening både utendørs og innendørs. Merket kjennetegnes av funksjonalitet, praktisk design og svært god kvalitet.

Titan Fitness tilbyr et stort utvalg av utstyr for både kondisjons- og styrketrening og er et prisgunstig alternativ for både mosjonister og idrettsutøvere.

Vis alt fra Titan Fitness