TITAN LIFE Athlete Treadmill T73

800+ solgte7200 kr rabatt
19 vurderinger

9799 kr etter kampanjen

9799 krDin pris


Tomt på lager


OBS: Denne varen leveres på bakkeplan, hjem til deg. Denne kan dessverre ikke hentes på pick-up point. Noe lenger leveringstid må beregnes! For mer informasjon om frakt og levering klikk her

Opplev en tredemølle på profesjonelt nivå hjemme – med den største og mest oppdaterte tredemøllen på markedet! Se video av tredemøllen under!

 

Denne gir deg følelsen av å ha en profesjonell tredemølle i komforten av ditt eget hjem. Dette er den største og mest oppdaterte tredemøllen på markedet. Den har en kraftig motor som gir rikelig med muligheter for bakketrening og intervaller, både for nybegynnere og godt trente løpere. Hastighet og stigning justeres enkelt via knapper på håndtakene. Stigningen har 20 nivåer og topphastigheten er på hele 22 km per time.

Løpeplaten har ekstra støt-demping innebygget, sammen med luftfjæring gir dette en behagelig treningsopplevelse som også er mer skånsom for kroppen. Møllen er sammenleggbar som gjør at den tar mindre plass under lagring. Transporthjul gjør det enkelt å flytte apparatet etter behov.

Computeren har en innebygd skjerm med forbedret visning av film og 24 forhåndsinnstilte programmer. Dette gjør det enkelt å finne et ferdig program som passer din målsetning. Mulighet for 3 brukerprofiler lar flere familiemedlemmer benytte seg av møllen med sitt eget oppsett. Ved å opprette en egen brukerprofil slipper man å registrere vekt og høyde hver gang for å beregne kaloriforbruk.

Computeren har også USB, bluetooth og apper hvor data fra løpeturen lagres og kan vises på din mobile IOS enhet. En innebygget alarm sørger for at man ikke glemmer å sjekke tredemøllen etter hvert 300 km løp, hvor det skal sjekkes for smøring av selve gummibåndet.

Gode grunner til å kjøpe Titan Life Athlete T73 Tredemølle:

  • Effektiv trening
  • Passer for nybegynnere og godt trente løpere
  • Toppfart på 22 km/t
  • God støtdemping
  • Solid kvalitet
  • Maksimal brukervekt er 130 kg.
DISPLAY
TidJa
DistansJa
HastighetJa
LutningJa
KcalJa
PulsJa
Antal program24 st
TEKNISKA DETALJER
Hastighetsintervall1-22 km/t
Lutningsintervall0-20 nivåer
Motor3 HK
HandpulssensorJa
Trådlös pulsmottagningNej
PRAKTISKA DETALJER
TransporthjulJa
Mått L x B x H194 x 88 x 144cm
Mått hopfälld116 x 88 x 160 cm
Löpyta L x B140 x 51 cm
Höjd över golvet19 cm
Max användarvikt130 kg

 

SKU: VESTBY-270-200004 EAN: 5701000020214