TITAN LIFE Bike Warm Up

5000 kr rabatt

9999 kr etter kampanjen

9999 krDin pris


MERKEVARESALG PÅ:
2XU, JERF, WEIGHTLESS, OUTDOOR & ESSENTIALS, MAXIM


Bruk koden: MERKE
Kan brukes med andre koder!

På lager

Ekspress: Vi pakker og sender innen 24-timer når du bestiller!OBS: Denne varen leveres på bakkeplan, hjem til deg. Denne kan dessverre ikke hentes på pick-up point. Noe lenger leveringstid må beregnes! For mer informasjon om frakt og levering klikk her

TITAN LIFE Warm Up Bike er perfekt for alt fra oppvarming, kondisjonstrening, rehabilitering eller som et element i funksjonell trening. Den er designet for å passe både oppvarming og harde intervaller. Det er brukeren som bestemmer motstanden, så jo hardere du sykler, desto mer motstand får du.

Den er utstyrt med en datamaskin, som bl.a. viser tid, watt, kalorier, trådløs pulsmåling (pulsbelte er ikke inkludert), avstand, intervall og hastighet. I innstillingene kan du justere dine egne mål etter tid, distanser, forbrenning og puls, samt justere intervaller og blant annet. få en lyd spilt som signaliserer at intervallet er over.

Når du trener med TITAN LIFE Warm Up Bike, beveger du deg på både armer og ben samtidig og trener dermed flere muskelgrupper i sammenligning med en vanlig treningssykkel. Den er utstyrt med en justerbar sal (80,7 - 100,5 cm.) Og har transporthjul slik at den lett kan flyttes.

SKU: DROPSHIP-270-200095