TITAN LIFE Rower R95 Pro

5000 kr rabatt

9999 kr etter kampanjen

9999 krDin pris


MID SEASON SALE ER STRAKS OVER


Ikke årets siste salg, men vårens råeste!

På lager


OBS: Denne varen leveres på bakkeplan, hjem til deg. Denne kan dessverre ikke hentes på pick-up point. Noe lenger leveringstid må beregnes! For mer informasjon om frakt og levering klikk her

TITAN LIFE R95 er en romaskin med fleksibel luftmotstand, som gir deg en bedre treningsopplevelse. Romaskinen tåler harde grep og kan håndtere selv de tøffeste og mest intense treningsøktene. Den er utstyrt med en datamaskin som viser tid, puls, frekvens, distanse, kalorier og total distanse. Du kan stille intensiteten fra 1-10 for å øke eller redusere motstanden ved roing. Datamaskinen er utstyrt med Bluetooth, som bl.a. kan motta pulsen din via Bluetooth -signalet (pulsbelte er ikke inkludert) og er kompatibel for å laste ned FITSHOW -appen, hvor du kan lage personlige treningsplaner, sette treningsmål eller holde oversikt over resultatene dine.

TITAN LIFE R95 har en solid glideskinne og en sal med brede hjul, som glir med ekstremt lav friksjon og som gir den beste opplevelsen når du trener. Etter bruk kan romaskinen enkelt deles i 2 deler, slik at du fyller minst mulig når du ikke trener.

SKU: DROPSHIP-270-200088