Titan Yoga Mat Sort/Rød


449 kr

1 2 3 5 10
Tomt på lager

Titan Yogamatte

Titan yogamatte med to hull slik at den kan henges opp. Tofarget: rød/svart

Trenden er at Yoga matter skal være friske i fargen og ha et unikt design.

Matten har en non-slip «sticky» overflatestruktur som sikrer stabilitet og kroppsholdning – spesielt når du utfører de mer utfordrende øvelser som en stående splitt eller den «forlengede nånd til storetå».

Enten du er nybegynner eller erfaren yogautøver skal du vite at tykkelsen og kvaliteten på yogamatten er viktig og sørger for at dine hender og knær er sikret gjennom hele øvelsen. Samtidig er den enkel å rulle opp og oppbevare. Den 6 mm tykk støtdempende Yogamatten Titan er det perfekte valget.

Titan yogamatte gir deg god balanse og trekkraft for hvert trinn og den er slitesterk og behagelig for føttene. Matten er lett å rengjøre etter bruk! Materiale, tykkelse og tekstur er alle viktige kvaliteter du ser på en yogamatte, men i tillegg er farge og design også viktig! I en oppsiktsvekkende og stilig fargenyanse kan du være sikker på å bli misunnet av dine Yogakamerater.

Passer for Reebok Wall Mat Rack. Materiale: TPE.

Leveringsinformasjon

Gratis frakt over 1000,- fra vårt lager i Oslo. Frakt på mindre pakker er kun 59,-

Pakker sendes med HeltHjem eller PostNord samme eller neste virkedag. Lette pakker leveres rett i postkassen eller på dørmatten (med sporing). Større forsendelser hentes trygt på ditt nærmeste hentested.

Normal leveringstid i Norge er 1-4 dager.