Tufte Bambull Blend Jacket Unisex – Insignia Blue Melange


Dette produktet er for tiden utsolgt og utilgjengelig.

Varm, men tynnere jakke fra Tufte til herre!

Bambull Blend Jacket fra Tufte

Vårt varmeste plagg hittil! Laget av en unik blanding av tykk, varm lammeull spunnet sammen med myk bambusviskose og modal fibre. En nødvendighet på tur eller når som helst når du trenger et varmende lag. Med 100% superfin merinoull blandet sammen med lammeullen på innsiden av halsen og i bunn av ermene, for å beskytte mot unødvendig kløe der huden er mest sensitiv.

Tommelhulleneer perfekt for kalde dager der det ikke er helt nødvendig med votter. Og blir det litt for varmt; bare dra ned glidelåsen og kjenn den kjølige brisen. Innhold: 68 % lammeull, 15 % merinoull, 8,5 % bambusviskose, 8,5 % modal fibre. Bambull® Blend er ikke et tolags produkt på samme linje som våre plagg av

Bambull®. Garnet i genseren er spunnet til en blanding og du vil derfor få ull mot huden. Ullen vi bruker er høykvalitets lammeull som sammen med kløfri bambusviskose gir deg en så behagelig opplevelse som mulig.

Leveringsinformasjon

Gratis frakt på ordre over 800kr! Sendes fra vårt lager i Oslo.

Pakker sendes med HeltHjem eller PostNord samme eller neste virkedag. Lette pakker leveres rett i postkassen eller på dørmatten (med sporing). Større forsendelser hentes trygt på ditt nærmeste hentested.

Normal leveringstid i Norge er 1-4 dager.