BESTSELGERE

Sjekk ut skoene fra LEVITY

Levitys første sko ble sluppet på Tights.no for omtrent 2 år siden. Siden den gang har ca 60.000 par sko forlatt lageret vårt! Vi har samlet inn alle tilbakemeldinger og ønsker vi har fått fra verdens beste kunder for å kunne lage sko til flere bruksområder.

Bla nedover for å bli kjent med neste generasjons sko fra Levity!

LEVITY CLOUDMAX

Velkjente CloudMax - nå i sesongens farger! Etter utrolig gode tilbakemeldinger på Cloudmax White og Black, utviklet vi som seg hør og bør flere nye farger! Skoene har en pustende overdel i mesh, myk demping og god støtte rundt ankelen. Den slitesterke yttersålen gir godt grep i alle terreng. Over 40.000 solgte så langt, prøv et par i dag du også.

LEVITY CHIC

Fjærlette, seamless sko med utrolig god komfort. Noe så uvanlig som en sokkesko med god støtte og demping rundt ankelen og gjennom hele sålen. Et stilrent og lett feminint design som passer til alt. Tidløse og enkle hverdagssko som kommer til å bli en favoritt

LEVITY SPEEDMAX

Speedmax - den perfekte flerbruksskoen. Funker like bra på gåturer, lette joggeturer og på treningssenteret. Et stilrent utseende uansett hvilken farge man velger, som passer til alt fra jeans til treningstights. Skolissehempene er montert i sålen for optimalt feste rundt hele foten, samtidig som et hevet hælparti fører til et godt balansepunkt!

LEVITY RS9

RS9 - Vår første sporty sneaker! Superlette og pustende sko som er perfekt når det begynner å bli varmere i lufta. Råkult design, som ikke går på kompromiss med komforten. God demping og god støtte i hæla. Utrolig kul gjennomsiktig detalj på skoene som gjør at du virkelig kan få noen kule fargekombinasjoner med de rette sokkene! 

LEVITY - SPORT

Endelig kan vi presentere Levity sportssko. Her finnes høykvalitets vektløftersko og sykkelsko til uslåelig pris. Og hva skal du ha på når du er på vei til sykkelen eller treningsenteret? Levity Slip-On Sandaler, selvfølgelig!

LEVITY NHG CITY

Den perfekte hverdagssko for alle! Skoen er laget av en fjærlett netting (seamless), sålen har utmerket demping for å unngå slitne ben etter en lang dag. I tillegg er det lagt til god støtte i hælen for å unngå unødvendig stress på ankelen.

POPULÆRT NÅ

🔥 SWIPE >>>

Bestselgende matvarer