OVERDELER - Perfekt for løping

15% av inntektene går til kampen mot brystkreft

UNDERDELER - Perfekt for løping

15% av inntektene går til kampen mot brystkreft

ACCESSORIES - Perfekt for løping

15% av inntektene går til kampen mot brystkreft

Derfor engasjerer vi oss

Som en liten grunderbedrift hadde grunderne bak tights.no store drømmer. De ville tilgjengeliggjøre en sunnere livsstil, de mente de store merkevarene satte en for høy pris på. Men de ville også bli en merkevare med en stemme, som kunne bidra å utgjøre en forskjell. Derfor har vi de siste årene utarbeidet samarbeidsprosjekter hvor vi utvikler eksklusive kolleksjoner, der deler- eller hele overskuddet går til en sak som er viktig for oss.

Eksklusiv løpekolleksjon

Vi har utviklet en eksklusiv kolleksjon for løping, for å gi deg det du trenger til en sunn livsstil kombinert med at du bidrar til kampen mot brystkreft. Det vil si at hvert plagg du kjøper så donerer vi 15% av inntektene til kampen mot kreft!

Ønske om å bidra

I kampen mot forsøpling i havet utviklet vi Norges første tights av resirkulert havplast. I kampen mot meslinger lagde vi en helt egen tights med 2XU hvor hele overskuddet gikk til Leger uten grenser sitt arbeid. Vår nyeste kolleksjon tilgjengeliggjør en sunn livstil i høstmørket - samtidig som du bidrar i kampen mot kreft om du kjøper.

MER FRA LEVITY