Om oss

TIGHTS.NO – HELE NORGES TRENINGSBUTIKK

Kjære kunde – velkommen til Tights.no! Her kan du lese alt om hvem som står bak Tights.no, våre mål med butikken, våre planer fremover og hvorfor du bør bli/forbli kunde hos oss!

Hvem er vi?

Tights.no ble startet av Netthandelsgruppen AS i november 2014. Menneskene bak er fem gründere med bred bakgrunn innenfor idrett (både innendørs og utendørs), kosthold og helse. Vi har kontor og lager på Ryen i Oslo.

Vårt formål

Målet vårt er å skape Norges morsomste og beste treningsbutikk og være til stede der du bor, uansett hvor i landet du holder til. Vi ønsker å kunne tilby alt du trenger for å oppnå og opprettholde en sunn og positiv livsstil, være seg motiverende treningsklær, sunne smartmatprodukter, praktisk treningsutstyr eller motiverende bøker. Vi vil være stedet du kommer til både når du leter etter en ny treningstights eller en pakke questbars og når du bare trenger litt motivasjon og inspirasjon! Med på laget har vi fått mange flotte representanter og samarbeidspartnere som vi er veldig stolte av å ha med oss!

Hva selger vi?

Vi har plukket ut noen av de fremste leverandørene av treningsklær, ernæringsprodukter og treningsutstyr slik at alle skal kunne finne noe de liker. Vi fokuserer på fine og funksjonelle klær som både ser bra ut og fungerer under tøffe treningsøkter. Ernæringsproduktene er nøye utvalgt for å kunne inngå i et sunt og sammensatt kosthold, og vi har plukket ut treningsutstyr som egner seg for helsefremmende og trygg aktivitet. Målet vårt er å bidra til en sunn og positiv livsstil – og vi vil at du skal føle seg hjemme hos oss og finne noe du liker enten du trener ute eller inne.

Våre planer

Fremover vil vi hver eneste dag utvide vårt utvalg og legge ut nye produkter og merker i butikken. Vi ønsker å ha det beste utvalget i Norge innenfor alle våre kategorier – så om det er noe du savner, ta gjerne kontakt med oss på kundeservice! 🙂 Gode tips premieres med overraskelser og gavekort.

Følg oss gjerne på Facebook og Instagram («TIGHTS_NO») for å få med siste nytt om hva som skjer! Vi kan love deg nyheter og gode tilbud flere ganger i uken.

Hvorfor skal du bli kunde hos oss?

Hvis du er usikker på om du bør bli kunde hos oss, har vi oppsummert det vi mener er de beste grunnene til å handle hos oss:

  1. Norges beste kundeservice – vi har Norges kanskje aller beste kundeservice. 24 timer i døgnet, 7 dager i uken, sitter våre kundeansvarlige parate til å hjelpe deg med ethvert problem du måtte ha. Mens kundeservice andre steder tar seg fri i helg og på hverdager, kan du hos oss ALLTID regne med å få svar i løpet av noen timer.
  2. Gratis bytte og retur – et impulskjøp hos oss et helt risikofritt. Hvis du angrer på ditt kjøp, kan du i opp til 30 dager helt kostnadsfritt returnere din vare og få dine penger igjen 🙂
  3. Trygghet – våre nettsider er sertifisert med SSL, som er en teknologi som beskytter sensitiv informasjon og gjør at all informasjon som overføres er 100% trygg. I tillegg benytter vi Klarna som betalingspartner, som alltid garanterer for at du aldri trenger å betale for en vare som f.eks forsvinner i posten eller ikke lever opp til dine forventninger. Hos oss trenger du aldri å betale noe før du mottar din vare og bestemmer deg for å beholde den!
  4. Enkel og kjapp kjøpsopplevelse – hos oss trenger du ikke å rote med kredittkortnummer, passord til kontoer eller lignende. Tre klikk og du er ferdighandlet! 😀
  5. Våre kunder er mer enn kunder for oss – i motsetning til andre og store aktører som ser på sine kunder som noe som genererer inntekt, er våre kunder for oss noe langt viktigere. Vi ser på dere som våre venner, som sammen jobber mot et felles mål. Vi hører på dere, prater med dere og kommer aldri til å selge dere noe vi ikke ville solgt til våre beste venner.

Vil du jobbe hos oss?

Vi er alltid på jakt etter flinke mennesker som ønsker å bli med oss på veien fremover. Har du lyst til å jobbe med oss, er du hjertelig velkommen til å trykke på denne linken. Jeg vil være med!

Ha en sporty dag!
Hilsen alle oss i Tights.no!

 

Tights.no
C/O Netthandelsgruppen AS
Orgnr 913661001
Ryensvingen 9
0680 Oslo

Epost: kundeservice@tights.no