BodyFuel Glutamine 90x500mg

1100+ solgte
3 vurderinger

169 kr uten rabattkode

106 krmed rabattkoden MERKE


Bruk koden: MERKE


Gjelder over 5.000+ merkede produkter!

Sjekk forsiden

Tomt på lager

Ekspress: Vi pakker og sender innen 48-timer når du bestiller!  • Best før: 30. juni 2023

Glutamin er en frittstående aminosyre som inntas for å øke de sirkulerende nivåene av glutamin i kroppen. Dette sparer kroppen for å produsere glutamin av andre essensielle aminosyrer.

Glutamin er den "frie" aminosyren det finnes mest av i kroppen. Glutamin, i likhet med andre alfaaminosyrer, er involvert i regulering av proteinsyntese og proteinomsetning. Men det er langt mer enn det. Glutamin har en betydelig påvirkning på BCAA metabolismen, vedlikehold av tarmfunksjon, normal immunfunksjon, glukose produksjon, og transport av væske til muskulaturen (re-hydrering).

Nyrene er en primær forbruker av glutamin. I nyrene spaltes ammoniakk fra glutamin for å opprettholde kroppens syrebase balanse. Der hvor du finner ammoniakk, finner du glutamin. Når din metabolsk acidose øker som et resultat av intens trening, eller en høy-protein diett, lider opptaket av glutamin.

Glutamin kan ha positive virkninger på restitusjon og den viktige vevsoppbyggingen etter harde belastninger. L-glutamin kan bidra vesentlig til tarmenes funksjonelle integritet og fungere som en ren energikilde for tarmenes svært aktive celler.

Anbefalt dosering: 2 kapsler daglig

Næringsinnhold per 2 kapsler: 

1000 mg glutamin

Øvrige ingredienser: fyllstoff (cellulose), gelatinkapsler (storfe)

  • Anbefalt dosering bør ikke overskrides
  • Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for en variert kost
  • Produktet bør oppbevares utilgjengelig for barn
  • Skal ikke brukes av gravide, ammende, og mindreårige.
SKU: 12979 EAN: 7090046145639